Flagstones Kavala XXL - ontwerp Groenseizoen - foto Studio Struis

Athoz® Kavala Flagstones

 • Muisgrijze Flagstones soms met een zandkleurige nuance
 • Neutraal en perfect passend in het landschap
 • Kwalitatief hoog – kwartsiet Flagstone
 • Verkrijgbaar in meerdere formaten zoals XXL-Flagstones
 • Ook zijn er natuurlijke stapstenen, tegels en grind leverbaar

Athoz Kavala®

Athoz® Kavala Flagstones

Mooi neutraal grijs. Hét product voor een Nederlandse tuin.

Bekijk alle foto's

Muisgrijze Flagstones:

Athoz® Kavala – Natuursteen zoals het bedoeld is. Kwalitatief hoogstaand en onderhoudsvrij! Het zijn namelijk mooie muisgrijze gebroken Natuurstenen. Soms met iets wat bruin er doorheen. De Athoz® Kavala is hierdoor makkelijk toepasbaar. Zowel in het interieur als exterieur. Deze gelaagde steen heeft daarnaast een markant oppervlakte. Het straalt daarbij stoerheid en robuustheid uit. Athoz® Kavala Flagstones zijn overwegend mat van kleur. Verder ook voldoende vlak voor terrassen en binnenvloeren. Het materiaal kent een hoge antislipwaarde en behoudt een eigentijdse uitstraling. Het is daardoor uitermate geschikt voor terrassen en paden. Maar zeker ook geschikt om rondom zwembaden te gebruiken. Bij een goede verwerking van het product, heeft u er tientallen jaren plezier van. Importeren geschiedt door ons eigen bedrijf. Hierdoor zijn alle producten meestal direct uit voorraad leverbaar. Maatwerk is mogelijk. Sinds kort verkopen wij deze steen ook los met de hand bekapt. Dat wil zeggen: als Stapsteen! Losse meter verkoop is mogelijk. Handelingskosten 4 euro exclusief BTW per m².

Athoz® Kavala Flagstones XXL

Unieke grote scherven gebroken Natuursteen ook wel gigantisch grote Flagstones genoemd. Uniek materiaal dat – ondanks dat grote platen Flagstones moeilijk verkrijgbaar zijn – wel bij ons meestal direct uit voorraad leverbaar is. Maak de mooiste patronen met deze grote Flagstones en creëer hierdoor rust in het patroon. Want hoe groter de Flagstones, hoe rustiger het beeld van de geplaatste Natuurstenen wordt. Simpelweg omdat je minder voegwerk hebt. Dit vereenvoudigt het zetwerk wel. Houd er wel rekening mee dat deze XXL Flagstones groter zijn en daardoor wel minder makkelijk hanteerbaar. Bijvoorbeeld door het gewicht of door de grootte. Desalniettemin is een Flagstone muur of Flagstone terras met XXL Flagstones in één woord schitterend, mits vakkundig geplaatst!

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Zwembad
Terras

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Athoz Kavala®
Beschikbare kleuren
Muisgrijs
Structuur
Karaktervol en toch vlak.
Formaat
Meerdere keuzes mogelijk
Soort
Kwartsiet, hoogwaardig en zeer mooie prijs-kwaliteit verhouding
Voeg

ARDEX GK in diverse kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Voor wandbekleding ARDEX X32

Onderhoud

Zeer hoog belastbaar – vraag ons om advies

Kavala

Flagstones

Handleiding

Reiniging

 

Bescherming

 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Athoz® Kavala Stapstenen

Van hetzelfde materiaal als dat de Flagstones zijn, leveren wij ook Stapstenen. Deze Athoz® Kavala Stapstenen zien er dus hetzelfde uit qua structuur en kleur als de Athoz® Kavala Flagstones. Met dien verstande dat er meerdere maten Stapstenen verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn deze Stapstenen mooi bekapt. Het zijn mooie scherven Natuursteen die je los in de tuin neerlegt. Handig als paadje door het gras of – bij wijze van spreken – in de groentetuin.

Athoz® Kavala Flagstones kopen

Onze Flagstones zijn meestal direct uit voorraad leverbaar. Bel ons en we helpen je graag verder bij The Flagstone Company BV. Natuurlijk is het nog beter om even bij ons langs te komen. Dan ziet u direct de showroom en de passie die wij dagelijks met onze medewerkers uitstralen. De Kavala Flagstones liggen of staan bij ons op het gezellige buitenterrein in een krat of pallet. Het is zelfs mogelijk om pallets uit te kiezen of te reserveren. Vraag ons dus naar de mogelijkheden!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.