• Wishlist
 • Hulp nodig?

  Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Flagstones Geel, Oranje en Wit

Yellow Plakes

Yellow Plakes Flagstones

Gele Flagstones met grijs, authentieke Griekse Flagstones

Griekenland:

Mooie leistenen met een okergeel/grijze kleur. Wij noemen ze ook wel de Yellow Plakes Flagstones. Soms een wat grijs-blauw. Zo is deze Flagstone afkomstig uit Griekenland. Het materiaal is niet alleen robuust van soort, maar geeft ook een stoere uitstraling. Yellow Plakes komt immers uit dezelfde groeve als de Blue Plakes. Het zijn de Flagstones waar wij als Flagstone Company ooit als eerste mee zijn gestart. Deze Flagstone-soort importeren wij namelijk al sinds 2004 direct vanaf de groeve. De prijs-kwaliteit verhouding is daardoor zeer goed. Mooie compilatie van stukken. De pallets zijn bijvoorbeeld opgebouwd uit diverse lagen. De formaten van de stenen zijn hierdoor wisselend. In onze showroom in Vaassen hebben wij proefborden van dit materiaal. Kom dit zeker bekijken!

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Binnenvloer
Stapsteen
Wandbekleding
Zwembad
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Normaalformaat: 1-3 cm
  • 10/15 m²
  • 50 kg per m² (ca. 6-9 stuks)
  • 34,95 per m²
Deze wil ik! Gratis offerte

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstone Magazine aanvragen

Het Flagstone Magazine is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van onze producten. Wij verzoeken u ons uw juiste gegevens te verstrekken. Voor het toezenden van het Flagstone Magazine zal 1 van onze medewerkers vóór de verzending telefonisch contact met u opnemen om misbruik van deze aanvraag te voorkomen. Graag uw begrip hiervoor. Het Flagstone magazine is een exclusief en luxe magazine dat gratis door ons wordt verstrekt. U kunt het Flagstone Magazine geheel gratis bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden.