Flagstones vijverrand en waterval.

Vijverrand met Flagstones:

  • Platte stenen voor bij de vijver
  • Decoratieve vijverrand
  • Natuurlijk materiaal: puur Natuursteen
  • Direct uit voorraad leverbaar!

Vijver

Lees meer

Vijver aanleggen

Er zijn verschillende manier om een vijver aan te leggen. Allereerst is de keuze belangrijk. Welke bouwmaterialen worden er voor de vijver gebruikt? Wordt het een natuurlijke vijver met of juist een vijver zonder folie? Vooral als er een natuurlijke vijver gebouwd wordt, is het interessant om ook Natuurstenen en/of Flagstones bij de vijver toe te passen. Vervolgens is de vraag of u de vijver en de vijverrand zelf gaat aanleggen of dat u het professioneel uit handen geeft.

Koikarpers of vissen?

Bij de vijveraanleg komt vervolgens de vraag welke vissen en dieren gehouden worden. Onder kikkers en padden kom je eigenlijk niet uit. Simpelweg omdat deze dieren de weg naar de zonnige Flagstone steen of Natuurstenen vijverrand wel te vinden. De keuze voor kleine vissen of een koi vijver is daarnaast ook een belangrijke keuze. Voor koi karpers is het noodzakelijk dat zij zich niet beschadigen aan hard of scherp materiaal. In dit laatste geval kan men beter kiezen voor Stapstenen. Deze Stapstenen met een Flagstone uitstraling zijn makkelijk plaatsbaar en kunnen ook worden gestapeld. En het voordeel is dat er ook Stapstenen zijn die zijn getrommeld!

Flagstones rondom de Vijver

De volgende Flagstones worden vaak bij vijvers gebruikt: Alta Kwartsiet Flagstones en Violetto  Flagstones. Tevens de
Rode Weser en Athoz Flagstones. Samenvattend kunnen we zeggen dat de Violetto Flagstones zwaarder en dikker zijn. En zijn daardoor makkelijker te stapelen. Met dit mooie Natuurstenen product krijgt u een mooie karaktervolle vijverrand. U realiseert hiermee dieptewerking. Het is mogelijk om tussen de Flagstones bij de vijver plantjes te plaatsen. Maar ook Flagstones gewoon los achter elkaar gelegd staat mooi. Voor een stapeleffect met Flagstones adviseren wij – indien nodig – een kleine fundering te maken en te verlijmen met ARDEX X32. De meeste soorten Flagstones kunnen bij The Flagstone Company vanaf 1 m2 worden besteld. De Rode Weser Flagstone is gemiddeld 6 cm dik. Alta Kwartsiet en Kavala zijn dunner. The Flagstone Company heeft Flagstones, geschikt voor bij de vijver, direct uit voorraad leverbaar.
Kom zeker bij ons langs!

Stenen voor de vijverrand

De randafwerking van vijvers kun je perfect uitvoeren met Flagstones. Juist omdat deze zo vlak in vorm zijn. Flagstones stapel je of leg je los rondom de vijver of de waterpartij neer. Ons bedrijf is gespecialiseerd in diverse Flagstones voor bij de vijver. Deze breukstenen verschillen in vormen (grootte) en in kleuren. Het is bij ons mogelijk direct stenen voor de vijverrand te kopen en mee te nemen.

Natuurlijke stenen voor de vijver

Met niet al te veel werk maak je Flagstones de mooiste vijvers. Karaktervol met veel sfeer. En het fijne is dat deze Flagstone vijverrand dan ook nog eens goed beloopbaar is dankzij de wisselende formaten Flagstones. Ons buitenterrein staat vol met dit mooie materiaal. Kom dus langs en maak een afspraak voor onze showroom!

Flagstone tuinmuur en terras.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.