• Wishlist
  • Hulp nodig?

    Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Vijver

Lees meer

Flagstones rondom de Vijver

De volgende Flagstones worden vaak bij vijvers gebruikt: Alta Kwartsiet Flagstones en Violetto  Flagstones. Tevens de Rode Weser en Kavala Flagstones. Samenvattend kunnen we zeggen dat de Violetto Flagstones zwaarder en dikker zijn. En zijn daardoor makkelijker te stapelen. Met dit mooie Natuurstenen product krijgt u een mooie ruige vijverrand. U realiseert hiermee dieptewerking. Het is mogelijk om tussen de Flagstones (vijver)plantjes te plaatsen. Maar ook Flagstones zonder voeg staat mooi. Voor een stapeleffect adviseren wij – indien nodig – een kleine fundering te maken en te verlijmen met ARDEX X32. De meeste soorten Flagstones kunnen bij The Flagstone Company vanaf
1 m2 worden besteld. De Rode Weser Flagstone is gemiddeld 6 cm dik. Alta Kwartsiet en Kavala zijn dunner. The Flagstone Company heeft Flagstones direct uit voorraad leverbaar.
Kom zeker bij ons langs!

Flagstone Magazine aanvragen

Het Flagstone Magazine is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van onze producten. Wij verzoeken u ons uw juiste gegevens te verstrekken. Voor het toezenden van het Flagstone Magazine zal 1 van onze medewerkers vóór de verzending telefonisch contact met u opnemen om misbruik van deze aanvraag te voorkomen. Graag uw begrip hiervoor. Het Flagstone magazine is een exclusief en luxe magazine dat gratis door ons wordt verstrekt. U kunt het Flagstone Magazine geheel gratis bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden.