Flagstones buiten op gestabiliseerd zand
Flagstones Rood-Violet-Paars

Violetto Leisteen

Violetto Leisteen Flagstones

Rood/paars accenten Tevens mooie Stapelsteen

De meest robuuste Flagstone in zijn soort. Prachtig kleurenpalet van velerlei tinten en nuances!

Bekijk alle foto's

Karaktervol:

Deze Violetto Leisteen Flagstones stralen klasse uit. Echte Flagstones van formaat juist ook om mee te stapelen. Dit natuurlijk gewonnen Natuurgesteente wordt daarom vaak als Stapelstenen toegepast. Bijvoorbeeld rondom de natuurlijke vijver of als tuinmuur. Bijzonder mooi en stoer is het product met zijn warme kleuren. Met name zijn het antracietgrijs-blauw en rood-paars. Maar ook kleuren als oker komt u tegen. Violetto Leisteen Flagstones zijn daarnaast zeer geschikt om los neer te leggen. Zoals losse Stapstenen voor een tuinpad. Bij al onze sfeerfoto’s vindt u hiervan prachtige sfeerbeelden. En tevens natuurlijk ook heel veel inspiratiemateriaal. Violetto Flagstones zijn vrij dik en zwaar. Daarentegen zijn ze dus minder makkelijk om te verwerken in een terras. Toch komen wij veel voorbeelden anderzijds tegen. Het aantal meters in een pallet is echt afhankelijk van de dikte van de steen. Een verwachtte hoeveelheid is ongeveer 12 m² per pallet. Tot slot is het oppervlakte van deze Breukstenen gespleten. De zijkanten zijn gekloofd.

 

Geschikt voor:
Buiten
Stapsteen
Stapelmuur
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Normaalformaat: 3-6 cm
  • Pallet 1500 kg (per m² is mogelijk)
  • 111 kg per m² (ca. 6-9 stuks)
  • € 52,95 per m²
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Violetto Leisteen

Flagstones

Beschikbare kleuren
Antraciet - blauw, Bordeau, rood - paars
Structuur
Ruwe Flagstones / brokken. Niet geschikt als terrastegel
Formaat
Mooie formaten Flagstones
Soort
Leisteen
Voeg

ARDEX GK in meerdere kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Eventueel ARDEX X32 bij een stapelmuur

Onderhoud

Hoog belastbaar – vraag ons om advies

Violetto Leisteen

Flagstones

Handleiding

Reiniging

 

Bescherming

 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Violetto Flagstones

Deze mooie Leistenen zijn stapelbaar. Gebruik ze dus vooral in tuinmuren en keermuren. Daarmee creëer je eenvoudig een natuurlijk element in de tuin. Violetto Leisteen Flagstones zijn stevige en zware breukstenen die je los legt of met wat cement er tussen. Dit laatste noemen wij dan een gemetselde tuinmuur met Natuurstenen. Al langer zo’n tuinmuurtje in gedachten? Ga er dan nu mee aan de slag. Een tuinmuur met natuurstenen is overigens decoratiever dan een standaard betonnen muur in de tuin.

Natuurstenen Tuinmuren

In ons foto-album met Natuurstenen tuinmuren doe je veel inspiratie op. Belangrijk is als eerste te definiëren hoe lang, breed en hoog de muur met Natuurstenen wordt. Daarnaast is het essentieel dat ook de afwerking van de bovenkant van de tuinmuur mee genomen wordt. Komt er een afdekplaat op of wordt dit aan de bovenkant afgewerkt met Flagstones?

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.