Tuinmuren

Tuinmuren

Lees meer

Natuurstenen toegangspoorten met Flagstones

Tuinmuren bekleedt met Blue Mozambique

Nicole en Tim hebben een nieuwe villa laten ontwerpen, inclusief een luxe vrijstaande Bed & Breakfast. Bij de entree is een markante toegangsmuur gemaakt met Flagstone-wandbekleding. Voor de bekleding is gekozen voor de Blue Mozambique Flagstones.

Deze Chambre d’hôtes “La Marquise” beschikt over vijf prachtige suites. Ieder kamer is ingericht met een eigen kleur en indeling. Je kunt er kamers boeken met een fietsarrangement. Maar ook een culinair- of vergaderarrangement behoort tot de mogelijkheden. De stoere Flagstones zijn doorgevoerd op beide toegangspoorten. Bij de Chambre d’hôtes zijn ze zelfs geplaatst op een wand in de wellness ruimtes.

Mooi patroon met Flagstones

Opvallend is het mooie, met de hand gezette, patroon. Daarnaast zijn deze Natuurstenen door gevoerd op een wand in de tuin. En is er een Flagstone-terras gerealiseerd. De Blue Mozambique is een unieke Flagstone-soort. Met name geschikt voor het bekleden van wanden. Zoals tuinmuren, maar ook gevels. Het zetwerk is goed uitgevoerd met een neutrale grijs tint van ARDEX. Zoals gezegd is de muur een echte blikvanger. Al met al, zeer speels en verrassend!

Flagstones op de gevel

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.