Hoeken

Flagstone afwerking wand:

  • Er zijn geen Flagstone hoeken beschikbaar
  • Wel zijn er hoeken voor Steenstrips
  • Kies dus de beste wijze van zetten voor Flagstones
  • Zorg dat de hoek een haakse lijn heeft (recht)

Hoeken

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Haakse lijnen verticaal

Voor het plaatsen van alle Natuurstenen geldt dat het het mooist is, als de hoeken enigszins haaks staan. Hoe moderner het huis of het object hoe belangrijker deze uitlijning van wandbekleding Flagstones op de hoek! Het makkelijkste is dit duidelijk met de Flagstone plaatser van te voren te bespreken. De Flagstone-hoeken moeten dus volledig in lijn worden uitgezet. Daarmee worden namelijk de horizontale en verticale lijnen ultra strak. Dit komt brengt het ontwerp tussen strak en eigentijds met deze gebroken Natuurstenen in balans.

Zagen van de Flagstone hoeken

Op zich is er niet veel apparatuur voor nodig om Flagstone-stenen te zagen. Je gebruikt hier een zaagtafel voor (met diamantzaag voor natuursteen) of – als er niet meer voor handen is, een slijptol. Met Flagstones is het zo dat je enkel aan de onderzijde of achterkant van de Flagstone een zaagsnede hoeft te maken. Vervolgens leg je de Flagstone op een harde ondergrond met het deel dat eraf moet in de vrije ruimte. Door zachtjes te tikken op het deel dat je kwijt wil, valt het vanzelf in een rechte lijn eraf. Een andere optie is het te verzagen zonder te slaan.

Plaatsen van Flagstones

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.