Flagstone trappen in de tuin.

Trap met Flagstones:

  • Mediterrane sfeer
  • Gestapeld Natuursteen
  • Natuurlijk en exclusief
  • Decoratief
  • Wij hebben ook andere traptreden

Trap

Lees meer

Flagstone Trappen - Foto's

Natuurlijke verhogingen in de tuin

Maak natuurlijke Flagstone trappen. Hiermee vangt men hoogteverschillen in de tuin op. Realiseer bijvoorbeeld een trap naar het hoger gelegen gedeelte in de tuin. Of maak een trap in het zwembad. Natuurlijk is dit product juist ook geschikt als opstap naar een verhoogd terras. 

Er zijn verschillende manieren om Flagstone-trappen te bekleden. Plaats eens Flagstones op het horizontale gedeelte in groot formaat. Door met XXL Flagstones te werken. Dat zijn Flagstones in zeer groot formaat. Deze kunnen ook natuurlijk gebroken worden. Of maak de keuze voor een klein formaat Flagstones. Check het patroon voor het stoot- en het loopgedeelte van de Flagstone trappen. Door juist bij het loopgedeelte de Steen te laten over steken. Maar ook is het mogelijk de voeg door te trekken. Denk dus vooraf goed na over de beste werkwijze en aanpak.

Bekijk ons Flagstone Assortiment!

Flagstone trap maken

Kies voor een hoge antislip en een natuurlijk karakter voor Natuurstenen traptreden. Een natuurlijke trap maak je bijvoorbeeld ook van Flagstones. Het mooie is het grillige karakter ervan. Grote scherven Natuursteen waarmee een patroon gemaakt wordt. Of juist het opstapelen van de scherven zoals op de foto hieronder. Daarmee wordt het natuurlijke karakter van de trap zeer geaccentueerd. De Flagstone stukjes zijn op het voorbeeld hieronder met cement aan elkaar vastgemaakt zodat het een gestapeld effect van een natuurstenen muurtje krijgt. Vervolgens is het patroon van de Flagstones doorgezet op de trede. Het geeft een mediterrane en natuurlijke sfeer.

Natuurstenen traptreden

Er zijn voor een natuurlijke trap geen grote Flagstone stenen nodig. Het is namelijk belangrijk om het patroon ook echt te kunnen maken. Hoe groter de scherven zijn, hoe lastiger dit wordt. Dan is er namelijk maar één mogelijkheid: de Flagstone-stenen bewust breken om ze kleiner  te maken. Een natuurstenen trap maken met Flagstones kost wel aandacht, ambacht en tijd. Maar het resultaat mag er dan ook zijn!

Natuurlijke trappen

Zijn er nog andere opties als het gaat om een natuurlijke trap te maken? Ja die zijn er zeker. Wij verkopen grote platte brokken Natuursteen die als traptrede te gebruiken zijn en ook lange bekapte Natuurstenen platen die in verschillende maten als traptrede gebruikt worden.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.