deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Keuken

Lees meer

Flagstones in de Keuken - Foto's

Als keukenvloer of wandbekleding

Flagstones in de woonkeuken op de vloer of Flagstones op de wand in de leefkeuken. Het kan allemaal. Wij adviseren u eerst een keuze te maken voor een Flagstone-soort. Aansluitend kunt u de kleuren van de keuken hierop aanpassen.

Werkt u met een kleine voeg, dan krijgt u een moderne uitstraling. Keuzes voor een keukenvloer liggen met name in de kleuren: wit, zandkleur, grijs en donkergrijs. Van een Flagstone-vloer in een landelijke keuken tot Flagstones  in een moderne keuken met kookeiland.

Flagstones kopen

Flagstones onderhoud

Het verstandigste doet u eraan – om kwestbare plekken waar Flagstones zijn verwerkt – te behandelen. Dus ook in de keuken. Zo kunt u voor impregnatie, reinigen en schoonmaken de producten van Moeller Stone Care gebruiken. Wij helpen u hierbij graag verder. Voor de keukenwand is er ook een makkelijke spray te verkrijgen van Sealguard. In enkele seconden spuit u de muur in. Deze is dan volledig gecoat om vlekken te voorkomen. Deze handeling kunt u het beste 2 x per jaar herhalen.

Natuurstenen in de keuken

Er zijn naast Flagstones ook andere opties voor de bekleding van de wanden in de keuken. Te denken valt aan Natuursteenstrips of Rocks Steenstrips. Maar ook Baksteenstrips zijn een optie. Het leuke is dat de wanden door een verandering van materiaal compleet anders er uit gaan zien. Vaak kiezen onze relaties ervoor om het zelf  te plaatsen. Bekijk deze mogelijkheden op onze andere website:

Natuursteenstrips.nl

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.