grijs-blauwe Flagstones bij het huis

Flagstones in het Buitenland:

 • Vaak zien wij Flagstones in Zuid-Europa
 • Flagstones in straten, pleinen en vloeren
 • Maar ook als dakbedekking komen Flagstones voor
 • Veel Flagstones vooral rondom het zwembad

Buitenland

Lees meer

Flagstones uit Griekenland

Ons bedrijf is gestart met de import van Flagstones uit Griekenland. Eerst als hobby, later werd het serieus. Het heeft ons eigenlijk gebracht waar wij nu als Flagstone Company zijn. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een marktleider met een grote showroom en buitenterrein. Alles op maar liefst 6000 m2.

Griekse Flagstones

Al sinds de tijd voor Christus werden Flagstones door Romeinen en Grieken gebruikt voor de beschaving. Oftewel het verharden van paden, straten en pleinen. En dat is in de tegenwoordige tijd niet anders. Iedereen is vast weleens in Griekenland geweest. Doordat Griekenland veel eilanden kent, zijn er ook veel kustplaatsjes. En daar zie je bij de boulevards en restaurants niets anders dan deze wijze van bestrating. Het is een bestratingsmateriaal dat daar als bron beschikbaar is. En daar maakt men dan ook veelvuldig gebruik van. Inmiddels is deze Flagstone-steen niet meer uit het straatbeeld in Griekenland weg te denken.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Foto album

Flagstones uit Brazilië

The Flagstone Company BV importeert dus Flagstones vanuit de hele wereld. Wij staan rechtstreeks in contact met de groeven en maken daar ook onze afspraken. Belangrijk is dat het kwalitatief hoog materiaal betreft. De diverse soorten Natuursteen komen van grote toeleveranciers uit het buitenland. Onze mediterrane, gekleurde Flagstones (zoals Brasil Yellow, Brasil White) komen dus bijvoorbeeld uit Brazilië. Dit soort kleuren en Natuurstenen met deze mooie tekeningen (structuur en relief) zijn niet in andere landen verkrijgbaar.

Foto album

Flagstones op de Nederlandse Antillen

Naast dat wij Flagstones wereldwijd importeren, exporteren wij Flagstones ook internationaal. Soms vervoeren wij het direct naar het land van bestemming als dit mogelijk is. Dit bespaart kosten en energie. Al sinds ons bestaan, kennen wij relaties op de Nederlandse Antillen. Dit zijn architecten en vastgoed-ondernemers. Het is leuk om enkele foto’s hiervan te delen. Het zijn Flagstone-projecten op Curacao en Bonaire (zie bovenstaand foto-album!).

  -Gevonden in categorie: FlagstonesWis filters
 • Flagstones Kavala bij het zwembad 104
 • Flagstones kwartsiet 192
 • Flagstones buiten - onderhoudsvrije bestrating. 74
 • Brasil White - Flagstones. 58
 • Flagstone terras en Geopietra wandbekleding. 153
 • Tuinaanleg: René Huiberts 22
 • Brasil Yellow - achtertuin - gele flagstones 74
 • Blue Mozambique Flagstones - gebroken Natuurstenen met vlammende roestaccenten 56
 • Wandbekleding Bourgogne Gele Flagstones. 15
 • Flagstones buiten op gestabiliseerd zand 66
 • Flagstones in de tuin 57
 • Brasil Green Flagstones in Pallet 9

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.