Brasil White Flagstones - natuurstenen op de muur

Flagstones op de muur:

  • Scherven gebroken Natuursteen in een witte kleur
  • Uniek, stoere en eigentijdse Flagstone wandbekleding
  • Deze Flagstone komt uit Brazilië
  • Ook verkrijgbaar in zandkleurige – zachtgele nuances!

Brasil White

Lees meer
Foto album

Waar Flagstones plaatsen?

Vervolgens zijn Hellen en Nick (collega’s) begonnen met het ‘puzzelen’ van de Flagstones. Dit houdt in dat er vooraf al op de grond wordt bepaald welke Flagstone-steen waar komt. Hier kan best wat tijd in gaan zitten, want het betreft uiteraard een natuurlijk product in veel verschillende vormen. Er worden dan ook kleine stukjes van de Flagstones gekapt om de pasvorm beter te maken. Daarnaast kun je ook een Flagstone  laten vallen. Op deze manier breekt de Flagstone in verschillende en natuurlijke vormen die later weer gebruikt worden bij het zetten. Wij raden ook aan om de grootste Flagstone-stenen onderaan de muur te plaatsen om een mooi verloop te creëren. Hier komt ook ‘crazy paving’ bij kijken. Dat betekent dat Flagstones van onregelmatige vormen willekeurig worden geplaatst, zodat het meest natuurlijke effect wordt behouden.

Flagstones verlijmen

Wanneer de ‘Flagstone puzzel’ klaar ligt op de grond, wordt gestart met het plakken van de Flagstone-stenen op de muur. Als eerst brengen we een flinke laag lijm aan op de Flagstone-scherf. Vervolgens wordt de Flagstone aangebracht op de muur door middel van ‘butter en floating’. Dit betekent dat zowel de muur – waar de Flagstones opkomen – als de Flagstone-steen zelf voorzien worden van lijm. Belangrijk is om de Flagstones met een kleine, draaiende beweging te verlijmen. Met deze methode zorgt u voor optimale hechting van de steen.

Flagstones bekijken

Kom langs bij The Flagstone Company op de Aalbosweg 14-16 voor een kopje koffie of thee en laat u verassen door alles wat ons bedrijf te bieden heeft.

 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.