Brasil White Flagstones.

Brasil White

Lees meer
Foto album

Waar ga ik de stenen plaatsen?

Vervolgens zijn Hellen en Nick begonnen met het ‘puzzelen’ van de Flagstones. Dit houdt in dat er vooraf al op de grond wordt bepaald welke steen waar komt. Hier kan best wat tijd in gaan zitten, want het betreft uiteraard een natuurlijk product in veel verschillende vormen. Er kunnen dan ook kleine stukjes van de Flagstones afgekapt worden om de pasvorm beter te maken. Daarnaast zou u ook een Flagstone kunnen laten vallen. Op deze manier breekt de flagstone in verschillende en natuurlijke vormen die u later weer kan toepassen bij het zetten. Wij raden ook aan om de grootste stenen onderaan de muur te plaatsen om een mooi verloop te creëren. Hier komt ook ‘crazy paving’ bij kijken. Dat betekent dat stenen van onregelmatige vorm willekeurig worden geplaatst, zodat het meest natuurlijke effect wordt behouden.

Flagstones hechten

Wanneer de ‘Flagstone puzzel’ klaar ligt op de grond, kan er begonnen worden met het plakken van de stenen. Als eerst brengen we een flinke laag lijm aan op de steen. Vervolgens wordt de steen aangebracht op de muur doormiddel van ‘butter floating’. Dit betekent dat zowel de muur als de steen voorzien zijn van lijm. Belangrijk is om de steen met een kleine, draaiende beweging te verlijmen. Met deze methode zorgt u voor optimale hechting van de steen.

 

Kom langs bij Aalbosweg 14-16 voor een kopje koffie of thee en laat u verassen door alles wat The Flagstone Company te bieden heeft.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.