Natuurstenen vloer binnen - gele Flagstones Brasil Yellow. Flagstone vloer Mantje

Flagstone vloer Mantje Texel:

  • Deze Flagstone vloer is sfeer versterkend
  • Ambachtelijk geplaatste Natuurstenen
  • Vrolijk en licht patroon bij het interieur
  • Natuurstenen vloer naar een idee van WSB Interieurbouw

Gele Flagstones

Lees meer

Brasil Yellow Flagstones

Ontdek de karaktervolle, natuurlijke vloer bij Mantje Lifestyle Stores op Texel. Maanden na plaatsing van de Flagstone vloer hebben Peter en ik een innoverend gesprek met Sandor, eigenaar van dit familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat. Sandor, de eigenaar, heeft dit familiebedrijf, van zijn ouders overgenomen en dit jaar een nieuwe locatie geopend in de gezelligste straat van De Koog. De andere vestiging van Mantje is gevestigd in Den Burg.

Gebroken Natuurstenen vloer

Het nieuwe pand in De Koog is indrukwekkend en zeer stijlvol ingericht met een opvallend industrieel en duurzaam ontwerp. De gebroken Flagstone Natuurstenen vloer in de diverse zachte gele tinten geeft een heerlijk vakantiegevoel. De Flagstones zijn ambachtelijk geplaatst met minimale voegen wat bijdraagt aan een strakke en vlakke uitstraling. Naast het uitgebreide assortiment zijn bezoekers onder de indruk van het speelsheid van het pand zelf, dat op alle fronten verrassend is. De Flagstone vloer vormt hierbij absoluut en speerpunt.

Flagstones op de vloer

Gele Flagstones in een pallet

Gele Flagstones

Dit is één van de eerste soorten geweest van The Flagstone Company waarmee wij ons bedrijf zijn gestart in 2004. De Brasil Yellow Flagstones zijn werkelijk een schitterende keuze als het gaat om natuurlijke stenen vloeren. Zowel voor binnen als buiten. Na het plaatsen, ontstaat er een prachtig natuurlijk terras. Natuurlijk worden Flagstones niet alleen voor terrassen en vloeren gebruikt. Juist ook voor tuinmuren en voor Wellness  bijvoorbeeld.

Kleurenpallet

Wat deze breukstenen zo bijzonder maakt, is het zachte zomerse kleurenpallet. Deze zachte gele tinten roepen een gevoel van zomer, vakantie en warmte op. Hierdoor krijgt de ruimte een uitnodigende en prettige sfeer. Soms wordt er in een partij door onze relaties geselecteerd. Dat wil zeggen: de lichte stenen worden voor in de tuin gebruikt en de andere wat donkere tinten achter in de tuin. De verschillende nuances kun je dus in één partij gebruiken of je speelt ermee. Hierdoor varieer je eindeloos met jouw persoonlijke stijl en wensen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

    -Gevonden in categorie: Geel en FlagstonesWis filters
  • Flagstones kwartsiet 192
  • Brasil Yellow - achtertuin - gele flagstones 74
  • Flagstone mediterraan terras - zonnig, ontwerp De Tuinen van Renee Koen 39

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.