Kavala staptegels, los te bestellen

Athoz® Stapstenen:

 • Muisgrijs
 • Bekapt
 • Authentiek
 • In meerdere maten
 • Past in iedere omgeving
 • Ovale vorm

Athoz® Stapstenen

Athoz® Stapstenen

Muisgrijs van kleur

Zeer populaire Stapstenen uit Griekenland. De kleur is rustig en overwegen lichtgrijs. In de verte is door het kwartsiet gesteente een kleine glinstering te ontdekken. Deze Stepping Stones zijn zeer hard van kwaliteit. Stapstenen komen veel voor in Japanse tuinen of daar waar de grond vaak door schaduw nat is. Zo hou je door op de Stapstenen te lopen de voeten goed droog. Naast het praktische aspect zijn de losse Staptegels ook een natuurlijk element in de tuin. Het past feitelijk bij ieder ontwerp doordat de Stapstenen tijdloos zijn.

Bekijk alle foto's
Geschikt voor:
Buiten
Stapsteen
Stapelmuur

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Athoz® Stapstenen
Beschikbare kleuren
Lichtgrijs
Structuur
Vlak maar antislip profiel
Formaat
Meestal iets ovaal, 2 formaten
Dikte
ongeveer 3 cm
Gewicht
20-30 kilo
Soort
Kwartsiet
Athoz® Stapstenen
 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Kavala Stapstenen grijs tuinpad.

Athoz Stapstenen combineren

Deze mooie Stapstenen kunt u eenvoudig combineren met diverse producten uit de Athoz serie. Denk daarbij aan grind in deze kleur of juist Flagstones. Er zijn zelfs hele grote extra large Flagstones van te verkrijgen. Maar ook geborstelde tegels of Rocks. De Athoz Stapsteen is daarmee een basis lux product binnen The Flagstone Company. De laatste aanwinst zijn de Athoz traptreden die op maat kunnen worden gemaakt.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.