Aanleg van een natuurlijke tuin - terras met Flagstones.

Stenen in het Bos

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones veranda

Elena: “Het eerste stuk van de tuin (terras en tuinpad) is ongeveer veertien jaar oud. Voor dit gedeelte hebben wij destijds geen professionele zetters ingehuurd. Desondanks zijn wij zeer content over het resultaat. Het gaat om Natuurstenen voor natuurlijke tuinen. Later in de jaren volgde het bijgebouw. Onder andere met Steenstrips en Flagstones.

Steenstrips op de wand

The Flagstone Company had gelukkig nog steeds dezelfde mooie stenen: de Griekse ‘Blue Plakes’. Dus is er negen jaar na dato een tweede deel bij gekomen. Een geweldig resultaat. Want in de Natuurstenen is bijna geen kleurverschil. Als laatste was het bijgebouw aan de beurt. Met de bedoeling ook Steenstrips te plaatsen op de muur. Namelijk de Cascata strips van het merk Geopietra. Wij brachten eerst de vloer met Flagstones aan. Vervolgens zijn de Strips verlijmd op watervaste platen. Voor dit soort werk kiezen wij altijd voor platen van het merk Wedi. Deze platen zijn onder andere geschikt voor het gewicht van de Steenstrips.

ARDEX voeg

Wij zijn in de loop der jaren ontzettend heel blij met het gekozen voegmateriaal. Alsook met de ARDEX-voeg voor de Flagstones. Dit sterke voegmateriaal is ons inziens het beste. Eén van de kenmerken is dat het voegmateriaal grote voegen opvangt. Wij krijgen hierop veel positieve reacties.

Kleuren van het materiaal

De kleuren van de Flagstones en de Steenstrips lopen perfect in elkaar over. Al met al zijn wij zeer enthousiast. Het is namelijk voor ons nu een belangrijke plek. Want wij brengen er veel tijd door. Ten slotte is het mooi dat de Flagstones bij regen een andere kleur krijgen. Mooie kleuren wat de tuin meer dan vrolijk maakt. Daarom zijn wij echt verliefd op dit mooie product. Anders gezegd maakt het een groot deel uit van het bijzondere stijlvolle wonen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.