Flagstones bij het zwembad.

Mediterrane Natuurstenen:

  • Flagstones komen over de hele wereld voor
  • Het zijn mooie scherven gebroken Natuursteen
  • We zien Flagstones veel in landen bij de Mediterrane zee
  • Deze mediterrane Natuurstenen zien we ook bij zwembaden
  • Flagstones zijn er in vele kleuren.

Mediterrane Tuinen

Lees meer

Plaatsing Flagstones

Het assortiment met mediterrane Natuurstenen dat we zagen in de toonzaal was schitterend, vertelt Marc. Vrij snel hebben wij onze keuze gemaakt. Voor de muur van het poolhouse viel de keuze op de Geopietra Steenstrips. Rond het zwembad de mediterrane Natuurstenen: Flagstones Brasil Yellow. Marc en Daniëlle wilden zelf het werk uitvoeren. Zij ontvingen daarvoor goed advies van Peter. Samen bespraken zij ook de keuze voor het voegmateriaal ARDEX GK, zandbeige. Iets wat belangrijk is voor het eindresultaat. De Geopietra Steenstrips en de Flagstones werden vrij snel daarna besteld.

ARDEX voegmateriaal

“Twee weken later reden we terug naar Vaassen. We haalden alle mediterrane Natuurstenen op met onze aanhangwagen. De bestelling was perfect in orde. Thuisgekomen begonnen we met afladen. De Geopietra Steenstrips, verpakt in handige dozen, werden nog even aan de kant gezet. De Flagstones rond het zwembad werd ons eerste project”.

Mediterrane Natuurstenen groot en klein

“De Flagstones, groot en klein, hebben we in onze tuin uitgestald. Zo hadden wij overzicht in de grootte en kleuren van deze Natuurstenen. Het was puzzelen, passen en uitproberen wat betreft het plaatsen van de Flagstones. Eigenlijk is het heel erg leuk om te doen! De Flagstones rond ons zwembad hebben wij gevoegd met ARDEX GK op aanraden van Peter en Hellen. Dit voegmiddel is niet de goedkoopste oplossing, maar zeker wel de duurzaamste. Deze voeg is daarnaast ook makkelijk te verwerken. Zelfs voor ons ‘doe het zelvers’. De ARDEX hoeft enkel gemengd worden met water. Het invoegen van de Flagstones ging probleemloos. Wij zijn echt in de wolken met het resultaat”.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Zetwerk Mediterrane Natuurstenen

Het volgende project was de Geopietra muur. “Weer was het puzzelen, passen en uitproberen met deze mediterrane stenen” geeft Daniëlle aan. “De bijgeleverde zakken cement zijn makkelijk te verwerken tot een smeerbare brij. Wij hebben bij het plaatsen van de Geopietra Steenstrips van onder naar boven en van links naar rechts gewerkt. Het opbouwen van de muur verliep vlot. We begonnen al snel met voegen. Als voegkleur hebben we gekozen voor de Geobi Sabbia (kleur Pergamon). Het voegen gebeurde met de bijgeleverde spuitzakken van Geopietra. Telkens een deeltje voegsel Geobi tussen de mediterrane stenen spuiten. Dan de voeg een beetje laten opstijven. En als laatste onmiddellijk afwerken met een houten spatel en borstel. Dit om een diepliggend korrelig effect te verkrijgen. Het zetwerk van de mediterrane Natuurstenen is een werkje van precisie en geduld. Maar het resultaat is geweldig! Wij zijn super tevreden over de service en de assistentie van The Flagstone Company. En het materiaal is grandioos.”

Brasil Yellow Flagstones - zonnig terras - gevoegd met ARDEX GK pergamon.

    -Gevonden in categorie: Geel en FlagstonesWis filters
  • Flagstones kwartsiet 192
  • Brasil Yellow - achtertuin - gele flagstones 74
  • Flagstone mediterraan terras - zonnig, ontwerp De Tuinen van Renee Koen 39

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.