Flagstones bij het zwembad.

Mediterrane Tuinen

Lees meer

Plaatsing Flagstones

Het assortiment dat we zagen in de toonzaal was schitterend, vertelt Marc. Vrij snel hebben wij onze keuze gemaakt. Voor de muur van het poolhouse de keuze voor Geopietra Steenstrips. Rond het zwembad de Flagstones Brasil Yellow. Marc en Daniëlle wilden zelf het werk uitvoeren. Zij hebben daarvoor goed advies ontvangen van Peter. Samen bespraken zij ook de keuze voor het voegmateriaal. Iets wat heel erg belangrijk is voor het uitzicht van het eindresultaat. De Geopietra Steenstrips en de Flagstones werden vrij snel daarna besteld.

ARDEX voegmateriaal

Twee weken later reden we terug naar Vaassen. We haalden het bestelde materiaal af met onze aanhangwagen. De bestelling was perfect in orde. Thuisgekomen begonnen we met afladen. De Geopietra Steenstrips, verpakt in handige dozen, werden nog even aan de kant gezet. De Flagstones rond het zwembad werd ons eerste project.


Flagstones groot en klein 

De Flagstones, groot en klein, hebben we in onze tuin uitgestald. Zo hadden wij overzicht in de grootte en kleuren van de stenen. Het was puzzelen, passen en uitproberen. Eigenlijk was het heel erg leuk! De Flagstones rond ons zwembad hebben wij gevoegd met ARDEX op aanraden van Peter en Hellen. Dit voegmiddel is niet de goedkoopste oplossing. Maar zeker wel de duurzaamste. Daarnaast ook makkelijk te verwerken. Zelfs voor ons ‘doe het zelvers’ De ARDEX hoeft enkel gemengd worden met water. Het invoegen ging probleemloos. We zijn echt in de wolken met het resultaat”.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Zetwerk Geopietra Steenstrips

Het volgende project was de Geopietra muur. “Weer was het puzzelen, passen en uitproberen” geeft Daniëlle aan. “De bijgeleverde zakken cement zijn makkelijk te verwerken tot een smeerbare brij. We hebben van onder naar boven en van links naar rechts gewerkt. Het opbouwen van de muur verliep vlot. We konden al snel beginnen met voegen. Als voegkleur hebben we gekozen voor de Sabbia (pergamon). Het voegen gebeurde met de bijgeleverde spuitzakken. Telkens een deeltje voegsel tussen de stenen spuiten. Dan een beetje laten opstijven. En als laatste onmiddellijk afwerken met een houten spatel en borstel. Dit om een diepliggend korrelig effect te verkrijgen. Wel een werkje van precisie en geduld. Maar het resultaat is geweldig! Wij zijn super tevreden over de service en de assistentie van The Flagstone Company. En het materiaal is grandioos.”

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.