Zwembadranden Brasil Yellow natuursteen

Zwembadranden:

 • Puur Natuursteen
 • Afwerking en afmeting in overleg (maatwerk)
 • Mooi in combinatie met Flagstones

Zwembadranden

Zwembad-rand Natuursteen

Mooi in combinatie met Flagstones

Maak een mooie rand afwerking bij het zwembad dat volledig aansluit op de wisselende Flagstones die erom heen liggen. Ons projectteam biedt namelijk maatwerk aan. Aan de hand van tekeningen met de juiste afmetingen kunnen wij van hetzelfde materiaal als dat van Flagstones zwembadranden laten maken. Dit geldt in ieder geval voor de Blue Plakes, Kleansis en voor de Brasil Yellow Flagstones. Een eenheid in kleur zorgt voor rust. Geef van te voren duidelijk aan van de lengte, breedte en dikte moet zijn. En welke afwerking er gewenst is. Wij geven de groeve aansluitend opdracht. Advies: bestel altijd iets meer dan dat nodig is.

Bekijk alle foto's
Geschikt voor:
Buiten
Zwembad
Terras

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Zwembadranden
Zwembadranden
 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Zwembadrand maken

Bij het bouwen van een constructief zwembad is het belangrijk vooraf na te denken over de zwembadrand. Dit bijvoorbeeld in combinatie met Flagstones.  Als eerste zal het zwembadfolie worden aangebracht. Maar het kan ook zijn dat u ervoor kiest om het zwembad “onder water” te betegelen. Aansluitend bepaalt u de waterlijn alsook de hoogte van de waterkleppen. De zwembadrand van Natuursteen komt dan bij het ontwerp aan de beurt.

Afmetingen zwembadrand

Bij het intekenen van de zwembadrand zijn hoogte, dikte en lengte van belangrijk. En natuurlijk ook de gewenste afwerking van de zwembadrand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bullnose (een afgeronde zwembadrand). Maar ook aan de binnenhoek van het zwembad. Kortom er zijn voldoende punten om goed over na te denken. Bekijk zeker ook voorbeelden van zwembaden met Flagstones.

De mooiste gele Flagstones voor het zwembad

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.