Gestapelde Rotsblokken

Rotsblok Sky

 • Karaktervolle Rotsen voor in de tuin
 • Deze Sierstenen zijn doorgaans direct leverbaar
 • Aankleding van de vijverrand met Sky Rotsen
 • Per stuk en per krat te koop

Rotsblok Sky

Rotsblokken Sky

Sierlijke Natuurstenen brokken

Een rotsblok met grijsblauwe tinten dat zich perfect leent voor het decoreren van uw tuin. Kom snel langs in onze showroom.

Bekijk alle foto's

Deze losse sierstenen geven uw tuin nog meer karakter. Plaats ze bijvoorbeeld rond uw vijver of aan de rand van uw tuin. Door de speelse kleurencombinatie van de steen krijgt deze Natuursteen een stoere look. Rotsblokken Sky hebben een mediterrane uitstraling. Vooral dankzij de frisse, blauw-grijze tinten afgewisseld met witkleuren en soms wat oranje. Waar u het ook plaatst, Rotsblok Sky zorgt altijd voor een verrassend effect.

Geschikt voor:
Buiten
Stapelmuur
Terras

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rotsblokken Sky

Sierlijke Natuurstenen brokken

Eigenschappen
 • Overwegend blauw-grijze Natuurstenen brokken met wit en af en toe wat oranje accenten
 • Verkrijgbaar in meerdere formaten
 • Een Natuursteen die zeer breed toepasbaar is
 • Erg authentiek en stijlvol
 • Echte Rotsblokken Sky
Rotsblokken Sky

Sierlijke Natuurstenen brokken

De Rotsblokken Sky zijn geheel naar wens te verwerken. Leg ze bijvoorbeeld los in de tuin of gebruik ze al stapelstenen langs een border. De stenen kunnen ook gebruikt worden langs vijverranden, als waterval of als natuurlijke afscheiding aan de rand van een terras.

 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Rotsen voor in de tuin

Zodra het voorjaar weer in de lucht zit, zien wij natuurlijk altijd een toename in de vraag van tuinmaterialen. Denk daarbij aan Sierstenen, Zwerfkeien, Rotsen en Flagstones. Handig om te weten is dat een resultaat met Rotsen altijd een succes is. Rotsen stapelen is een optie en daar kruipgoed tussen door laten groeien of plaats de Rotsblokken Sky bijvoorbeeld bij de vijverrand. De gespleten Natuurstenen zijn afkomstig uit Griekenland en worden standaard in één formaat geleverd. Het is mogelijk om op aanvraag andere formaten te bestellen.

Idee voor Rotsen

Een innovatief idee is dat je Rotsen ook gemakkelijk in een kring legt. Meerdere lagen en dan ontstaat er automatisch een vuurplaats. Kortom met Rotsen kun je alle kanten uit. Van het maken van een borderrand tot een natuurlijke waterplaats.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.