ARDEX P4 – Voorstrijk

ARDEX P4 – Voorstrijk

 • Betrouwbare hechtbrug met een breed toepassingsspectrum
 • Voor binnen en buiten
 • Droogt snel
 • Voor zuigende en niet zuigende ondergronden
 • Druppel gereduceerde consistentie

ARDEX P4 – Voorstrijk

ARDEX P4

Voorstrijk

ARDEX P4 is een gebruiksklaar voorstrijkmiddel en wordt met een roller of kwast aangebracht. De P4 past u zowel binnen als buiten toe en is geschikt voor vloeren, wanden en plafonds. Dit voorstrijkmiddel van ARDEX is een goed hechtend voorstrijkmiddel. Breng ARDEX P4 gelijkmatig aan en laat het vervolgens tot een witachtige film drogen. Bij zuigende ondergronden verdunt u de ARDEX P4 tot 15% met water. Belangrijk: bij het toepassen moet de ondergrond droog, stevig, schoon en vrij van scheidende lagen zijn. Bij lage tempraturen en dichte ondergronden is de droogtijd langer. Bij een hoge temperatuur en zuigende ondergrond is de droogtijd korter. Daarnaast is dit voorstrijkmiddel van ARDEX gemakkelijk aan te brengen. ARDEX p4 is alleen te verwerken bij een tempratuur boven de +5 °C. Het verbruik van de ARDEX P4 per m2 is 100-500 gram.  Bij vragen of onduidelijkheden neemt u contact met de technisch adviseurs van ARDEX op.

Let op: dit product vervangt de ARDEX P52 voorstrijk.

Bekijk alle foto's
Geschikt voor:
Binnen
Buiten

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX P4 – Voorstrijk
Eigenschappen
 • Voor binnen en buiten
 • Voor vloer, wand en plafond
 • Grondering en hechtbrug
 • Voor zuigende en niet zuigende ondergronden
 • Voor het dragen van tegellijmen, vloer en wandegalisaties
 • Oplosmiddelvrije, witte kunstharsdispersie met speciale additieven en kwartszand
 • Spat- en druppel gereduceerde consistentie
ARDEX P4 – Voorstrijk

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond kunt u zelf realiseren of uit handen geven aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt men welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.