Blue Plakes Antiek

Blue Plakes Flagstones Antiek

 • Bij onze relaties populair
 • Mooie natuurlijke, donkere kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Getrommeld, gesleten
 • Decoratief in de tuin

Blue Plakes Antiek

Blue Plakes Flagstones Antiek

Blue Plakes is al jaren de meest populaire Flagstone. Al sinds de oprichting van The Flagstone Company in 2004 verkopen wij deze Breukstenen. Tijd om ook weer een nieuwe variant van deze Flagstone te zoeken. De Blue Plakes Flagstone Antiek is vergelijkbaar met de Blue Plakes Flagstone. Maar er is natuurlijk een belangrijk verschil. Dat is de dikte van de Blue Plakes Flagstone Antiek en daarnaast de afwerking. Met deze behandeling oogt deze Flagstone eeuwenoud. En dat is natuurlijk super.

Bekijk alle foto's
Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Stapelmuur
XXL
Zwembad
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Blue Plakes Antiek
Blue Plakes Antiek

Handleiding

Reiniging

 

Bescherming

 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Japanse Tuin met Natuurstenen.

Denk eens aan een Japanse tuin met mooie Blue Plakes Natuurstenen Antiek. Het mooie van deze afgeronde Flagstones is dat ze eenvoudig te stapelen zijn. Natuurlijk tot een bepaalde hoogte. Gebruik daarnaast de grootste Flagstones Antiek bijvoorbeeld als Stapstenen in de tuin. Het is dan dus ook heel aantrekkelijk om juist de Blue Plakes Flagstones Antiek te kopen. Deze Flagstones met een oude uitstraling komen ook goed tot hun recht in een bedje van grind. Daarmee komt de Blue Plakes Antiek vaster te liggen alsook geeft de afwisseling van natuurlijk bestratingsmateriaal een mooi en modern beeld. Kies daarbij bijvoorbeeld ook contrasten in het grind en de Flagstone zodat de antieke Natuurstenen er uitspringen.

Vijver met Blue Plakes Flagstones Antiek

Door de mooie afrondingen van de Flagstones kan men deze Natuurstenen juist ook bij de vijver toepassen. Daar waar andere Flagstones te scherp zijn, is deze Blue Plakes Flagstone Antiek mooi afgerond. Heeft u koikarpers in de vijver, dan biedt deze Flagstone de oplossing. Het leukst is het om deze Flagstone rondom de randen van de vijver te leggen en dan soms wat Blue Plakes Antiek iets over elkaar heen. Vergeet daarbij niet dat deze Breukstenen ook bij de waterval gebruikt kunnen worden. Meer inspiratie nodig voor vijvers? Bekijk dan ons fotoalbum Flagstones rondom de vijver. Weeg daarnaast de andere opties ook zeker af van de standaard Blue Plakes.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.