Modern

Modern

Lees meer

Ontwerp bungalow met Flagstones

Voor het ontwerp van deze verbouwing was voldoende hulp. Bouwkundig ingenieurs Ralf Gielen en Felis Lopes, L&G Bouwkundig Ontwerp- en Adviesbureau, pakten dit op. Sacha: “Ralf hoorde dat wij iets met ons huis wilden doen. Hij vroeg of hij samen met Felis vrijblijvend wat schetsen mocht maken. Wij vonden dat prima. Ralf kennen we goed. Qua smaak zitten wij met hem op één lijn. Hij heeft oog voor detail. Daarom hebben we alle vertrouwen in zijn samenwerking met Felis. Ons akkoord bleek niet tegen dovemansoren gezegd.” Ralf en Felis hadden slechts enkele gesprekken nodig. Zij inventariseerden eerst de wensen van Edwin, Sacha en hun dochter Ellis. Er was namelijk niet alleen behoefte aan een ruime woonkeuken. Maar ook aan aanpassingen elders in het huis. Alle buitengevels kregen daarom een make-over. Daarnaast zou er een oplossing moeten komen voor enkele onhandige nissen in de buitenwanden van het huis. Al met al combineerden Ralf en Felis dit programma van eisen met hun eigen visie. Zij verwerkten het geheel tot ontwerpschetsen plus een inspirerende 3D-presentatie.

Flagstones Assortiment

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstonekeuze

“Onze voorliefde voor Flagstones dateert al van zo’n 25 jaar geleden,” legt Sacha uit. “Toen brachten wij op vakantie een bezoek aan het Yosemite National Park in Californië. We logeerden daar in het Ahwahnee Hotel. Het heeft een indrukwekkende inrichting met Natuursteen. Die sfeer was magisch. Telkens als we ergens Flagstones zien, denken we aan die vakantie terug. Die sfeer wilden wij ook graag in ons interieur. In de eerste plaats door in de woonkeuken een beige Flagstone muur met een open haard te realiseren. Daaromheen hebben Ralf en Felis de keuken ontworpen.” Zij kwamen met de verrassende suggestie om ook een buitenmuur met Flagstones te verfraaien. Er waren al twee gemaakte keuzes. Wit stucwerk en red cedar,” legt Ralf uit. “Maar de buitenmuur vroeg om een krachtiger accent. De MBI-betonstenen zijn in de loop der jaren verbleekt. Juist door een combinatie met antracietkleurige Flagstones, krijgt het huis een tijdloze uitstraling. Een fikse extra investering. Edwin en Sacha hadden dat niet gecalculeerd. Maar de basis van het ontwerp moet wel goed zijn. Details kun je altijd later nog invullen. Edwin en Sacha erkenden de meerwaarde van deze suggestie en gingen overstag. Mét succes: het ontwerp is exponentieel in kracht en stijl toegenomen.”

Ervaring Flagstones

Sacha: “Ter oriëntatie zijn we naar Vaassen afgereisd. Hellen heeft een enorm aanbod van het meest prachtige Natuursteen. Je merkt dat ze veel verstand heeft van Flagstones. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Omdat we zo gericht zochten, was de keuze snel gemaakt. Hellen adviseerde een deskundige Flagstone zetter. Dat kwam goed uit. Want onze aannemer wilde dit specialistische werk uit besteden.” De hele verbouwing heeft drie maanden in beslag geduurd.

“Zo is verbouwen een feestje”


Edwin: “Het zijn vakmensen die staan voor datgene wat ze doen. Dat is heel bijzonder om te zien. Je zag de muur letterlijk groeien.” Sacha: “Ik zag aanvankelijk enorm op tegen de verbouwing. Nu ben ik onwijs blij dat we dit toch hebben doorgezet. Ons huis is er zó veel leuker door geworden. We krijgen veel complimenten, vooral over de Flagstones. Echt iedereen reageert enthousiast. Zelfs mensen van wie je het niet verwacht. Zo is verbouwen een feestje.”

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.