Kavala Flagstones haard en vloer.

Kavala

Lees meer

Flagstone Kavala XXL

De Kavala Flagstones importeert The Flagstone Company zelf. Rechtstreeks vanuit het buitenland. Daardoor zijn vele pallets zijn direct uit voorraad beschikbaar. Kortom: Kavala leveren wij vrijwel in elk formaat. Kom dus zeker een keer langs in onze mooie showroom in Vaassen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones en buitengevelisolatie systeem

Dit buiten gevelisolatie systeem is voorzien van Flagstones. Normaal gesproken, is verwerking enkel mogelijk met Geopietra Steenstrips vanwege het feit dat dit product volledige damp-openheid biedt. Samengevat leest u deze informatie hierover in onze Abitasistema gids. Vraagt u dit bij ons op. In de eerste plaats is de damp-openheid van de muur dus van essentieel belang.


Damp-openheid via voeg


Flagstones zijn ten opzichte van Geopietra Steenstrips daarentegen 100 procent damp-dicht. Echter bij een goede voorbereiding verkrijgt men wel damp-openheid. Namelijk dankzij het voegmateriaal (de voegruimte). Waardoor de leverancier – fabrikant (Strikolith), de constructeur en de architect aansluitend tot een constructieve oplossing kwamen. Dat komt er op neer dat dit is gebaseerd op een 9 procent damp-open voeg. Samen berekenden zij aanvankelijk de afschuif-kracht. In de tweede plaats heeft de architect een stalen hoeklijn als startprofiel gekozen. Daarmee rust de constructie met Flagstones. Ten slotte is voor extra stabiliteit tevens een versterking gemaakt door pluggen op het binnen-spouwblad te plaatsen.

Abitasistema

Vraag deze gids gratis bij ons aan. Alles over isolatie in combinatie met Steenstrips. U krijgt vele voorbeelden van projecten, maar zeker ook veel technische tekeningen. Met dit boek in uw hand worden details duidelijk. Niet alleen waar u technisch rekening mee houdt, maar juist ook esthetische aspecten.

Steenstrips op isolatie?

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.