Bungalow

Bungalow

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones en de renovatie

In de loop van de jaren is de woning langzamerhand de eigenheid kwijt geraakt. Vervolgens is er door het architectenbureau studie en analyse geweest. Vooral naar alle, in de tijd, opeenvolgende cosmetische behandelingen. Deze studie heeft laten zien waar in het originele ontwerp geweld was aangedaan. Dat wil zeggen: de ronde erker, de grote dak overstekken. Maar ook de schuin oplopende dakvlakken en het glazen bouwstenen trappenhuis. Zo zijn alle oneigenlijke elementen zoveel mogelijk van het huis gestript. Daarna werden de ruimten en lay-out weer opnieuw leesbaar. En daardoor kreeg het huis de ziel weer terug. Vandaar dat het thema ontstond: ‘Back to the future’ en er direct een link werd gemaakt naar de trend van vroeger en nu: de Flagstones!

Assortiment Flagstones

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.