Brasil Yellow Flagstones, afgevoegd met ARDEX GK grijs.

Interieur

Lees meer

Flagstones voor binnenvloer en zwembad

Karaktervolle, pure en grillige Natuurstenen

Raymond Dekker is klant van het eerste uur bij The Flagstone Company. In de begindagen kwam hij al met opdrachtgevers naar de showroom om Flagstones te bekijken. Hij probeerde het leggen van Flagstones daarna eerst uit bij zijn eigen woning. Echter wel met professionele ondersteuning van een bedrijf dat vloeren aanlegt. Zowel voor de ondergrond als voor het zetwerk van de Flagstones. Het resultaat is zo mooi. Raymond schroomde niet om Flagstones als optie voor te leggen aan zijn klanten.

Contact met The Flagstone Company

“Voor een onderhavig nieuwbouwpand wilde ik een waardig contrast. Dit in relatie tot de strakke omgeving. Om dat vervolgens te bereiken, paste de ruwheid van Flagstones perfect. In het begin was dat best moeilijk. Bijvoorbeeld om de juiste producten te vinden. En als tweede vervolgens goede mensen te vinden die het werk op vakkundige wijze kunnen verrichten. Ik vond bepaalde leveranciers echt tekort schieten in hun service en uitleg. Dat ik Hellen tegen het lijf liep was werkelijk een openbaring. Zowel ik als mijn opdrachtgever, waren meteen verkocht. Een goede website met uitgebreide informatie over Flagstones. En bovenal een ruime beschikbaarheid van Flagstones. Ik kreeg een vertrouwd gevoel toen bleek dat ik ook veel materiaalkennis kon opdoen over de Flagstones. Maar zeker ook over lijm en voeg. Deze kennis bleek ook gefundeerd door de eigen ervaringen van Hellen. We hebben de Flagstones meteen besteld nog ver voor de bouw. Inmiddels ben ik al een aantal keren terug geweest. Ik vind The Flagstone Company zo’n goede partij. Zelfs zo dat ik niet eens meer ga zoeken naar een andere leverancier. De kennis over de producten en de prijs-kwaliteit/verhouding zijn, wat mij betreft, onovertroffen.”

Vragen over Flagstones

“Momenteel ben ik bezig met een nieuw project. Ik vraag me af hoe we de gelegde Flagstones in die situatie het beste kunnen reinigen en onderhouden. Al mijn vragen neemt The Flagstone Company serieus. Binnen de kortste keren ligt er een schriftelijk advies. Ik heb de geadviseerde onderhoudsproducten aangeschaft. Ook dat is weer toegevoegde waarde voor mijn opdrachtgever. Die weet ook gelijk hoe hij zelf later met de Flagstones om moet gaan. Mijn opdrachtgevers zijn heel verschillend. Het varieert van een wellness keten en restaurant in een ziekenhuis. Tot aan restaurants en particuliere opdrachtgevers. Voor mij is het belangrijkste goed te luisteren naar de klant. Je leeft je in je opdracht in met een schat aan informatie. Dit vertaal ik vervolgens aan de hand van de wensen van de klant . Toch bepaal je als ontwerper voor het grootste deel het beeld en de sfeer. Dat is ook waarom mensen bij je komen. Ik geef altijd graag referenties op. Dit gegeven schept veel vertrouwen bij de opdrachtgever.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Ervaring met Flagstones

“Op het ogenblik werk ik bij een prachtige villa op een ruim bosperceel. Het huis, gebouwd medio 1930, pas ik volledig aan op de moderne eisen en wensen van deze tijd. Flagstones staan prachtig in zo’n omgeving. Daarom is mijn voorstel te kiezen voor de Blue Plakes Flagstones uit Griekenland. Met de zacht witte gevels en het rieten dak vormt dat een prachtige combinatie. De opdrachtgever wil rond het zwembad op het perceel de grilligheid van de Flagstone wel terugzien. Voor maar voor het terras juist rechte tegels. We hebben toen de Blue Plakes op maat laten maken en een recht terras aangelegd.

“Grillige structuur”


Je ziet toch de grillige structuur van de bovenkant. Maar met een link naar het Flagstone-terras bij het zwembad. Daarmee kom ik tegemoet aan het gevoel dat bij de opdrachtgever leeft. Zelf moest ik er echt even aan wennen. Nu  is het klaar en zeer strak. Het past uiteindelijk ook uitzonderlijk goed in de setting. Het is boeiend om dat te constateren. Verrassend eigenlijk. Door de structuur van het oppervlakte blijft het toch een uitzonderlijke steen. Deze draagt enorm bij aan de beleving van de sfeer. “.

Natuursteen toepassingen

“Ik heb nu vier keer Flagstones toegepast. Over alle keren ben ik erg tevreden. Een goede voorbereiding is cruciaal. Het type ondergrond en wat is er nodig? Moet een grondwerker eventueel het betonwerk doen? Dit zijn allemaal dingen die een rol spelen. Met het zetbedrijf bespreek ik hoe we te werk gaan. Hoeveel tijd het kost weet ik van te tevoren. Daarnaast wil ik ook qua kosten inzichtelijk hebben hoe we uitkomen. Het werkt heel plezierig en vertrouwd. Flagstones laten me niet los. Ik blijf geboeid door de mogelijkheden en de kleuren. Toch zie ik ook veel in Geopietra. Ik overleg hierover momenteel met een nieuwe opdrachtgever. Het lijkt me geweldig om dit product in de praktijk te zien. Ik ben al bij de product-informatiedag geweest bij The Flagstone Company. Uiteraard heb ik het team specialisten ook gezien op Architect@Work. Geopietra is daar gepresenteerd als noviteit. Veel gelegenheid heb ik gehad om mij in Geopietra te verdiepen. Met de geweldige documentatie weet ik waaraan ik begin. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende project met stenen van The Flagstone Company”.
A Builders’ Companion /ABC- Interieurarchitecten draagt zorg voor innovatieve en efficiënte diensten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, advies en begeleiding. Kwaliteit en betrouwbaarheid worden gewaarborgd. No-nonsense en een gedegen vakkennis zijn belangrijke kenmerken. Het creatieve bureau bouwt graag een persoonlijke band op met opdrachtgevers door open en eerlijk te zijn. De uitdaging ligt erin om mensen te begeleiden. Daarnaast te adviseren en te motiveren om hun ideeën voor bouw te verwezenlijken. Dit alles tegen een markt concurrerende prijs. Een unieke mix van creativiteit en professionele zakelijke dienstverlening is voor Raymond de sleutel tot het succes.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.