deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Big Green Egg

Lees meer

Flagstones XXL

Het gebouw bestaat uit een donker vierkant volume van twee bouwlagen, dat in zijn eenvoud een krachtig antwoord geeft op de onuitgesproken omringende bedrijfsgebouwen. Daarnaast  is de gevel grotendeels gesloten en uitgevoerd in een strakke dik-formaat baksteen. Daar waar het zinvol is voor het interieur, zijn doorgaande, verdiepingshoge glasvlakken in de gevel opgenomen met ranke stalen kozijnen. Barbecueën geschiedt buiten. Daarom is de buitenruimte in samenhang met het gebouw ontworpen.

Voor de vloeren is gekozen voor Flagstones XXL van het type Blue Plakes. Midden in het vierkant bevindt zich een eveneens vierkante patio. Deze is half verhoogd, zodat zowel de representatieve ruimtes op de begane grond, als de werkplekken op de verdieping direct verbonden zijn met deze zelf gecreëerde buitenwereld. De volwassen boom in het midden van de patio zorgt hier voor een aangename filtering van het licht.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstone vloer

Wat betreft het interieur is de vormgeving en inrichting van iedere ruimte afgestemd op het specifieke gebruik. Dit kan bijvoorbeeld een formele ontvangst, een groeps-brainstormsessie of een privé-telefoongesprek zijn. De verschillende representatieve ruimtes volgen elkaar logischerwijs op. Ze gaan in elkaar over en leiden uiteindelijk naar de buitenruimtes. Daartoe zijn bij de afwerking consequent natuurlijke, hoogwaardige materialen toegepast. Voorbeelden hiervan zijn de Flagstone vloer. Deze loopt immers door vanaf de hoofdentree over de trap. Vervolgens naar de lounge tot in de patio en de vloer van travertin. Kortom, de vloer van travertin maakt de tuinkamer, het terras en de buitenkeuken tot een geheel.

Voor de meer besloten ruimtes in het gebouw, waar privégesprekken en -overleggen worden gevoerd, zijn speciale dynamische wandmeubels ontworpen. Daarnaast is er in de boardroom een volledige wand bekleed met een vilten kunstwerk. Hierdoor is niet alleen de sfeer, maar ook de akoestiek prettig. Voor klein overleg, gezamenlijke lunch of de ontvangst van grote groepen is door Team Paul de Vroom + Sputnik een driehoekige tafel ontworpen. Daarvan zijn er zes geproduceerd. Deze 60°tafel verenigt de intimiteit van een ronde tafel met de schakelbaarheid van een vierkant model.


Duurzaamheid


De ruimtelijke vormgeving en de duurzaamheid van het gebouw gaan hand in hand. Het gebouw is daarom niet aangesloten op het gas, maar het genereert zijn eigen energie door zonnecollectoren op het dak. Ook maakt het gebouw gebruik van warmte-koude opslag in de bodem. Er is een groen dak toegepast met waterberging en het terrein om het gebouw is bestraat met grastegels, zodat regenwater makkelijk in de bodem zakt. Daar waar deze zichtbaar zijn, zoals bij het groene dak en de terreininrichting, vergroten de technische duurzaamheidsmaatregelen de duurzame uitstraling van het gebouw. Door de tijdloze vormgeving, de flexibele indeling en de toepassing van uitsluitend eerlijke materialen, zal het gebouw een lange levensduur hebben met een duurzame esthetiek.

Meer Flagstone-vloeren

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.