Flagstones in de voortuin

Flagstones in de voortuin:

  • Onderhoudsarme bestrating
  • Vrolijk, decoratief en natuurlijke verharding
  • Kies bij de aanleg voor Flagstones voor de ARDEX GK-voeg
  • Flagstones zijn in meerdere kleuren leverbaar.

Voortuin

Lees meer
Foto album

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones als afdekker

Mike heeft hij gekozen voor de Brasil Yellow Flagstones XL. Een mooie grote Flagstone in een prachtige gele tint. Voor dit terras koos hij een lichtgrijze voeg. Daardoor komen de natuurlijke vormen van de Flagstones goed uit. De tuinmuren zijn gemaakt van dezelfde Flagstones. Het wordt hierdoor één geheel. Not van de redactie: Meestal adviseert The Flagstone Company een afdekker. Maar wij kunnen de keuze zeker begrijpen. Voor het zetwerk is het in dit geval belangrijk dat er extra aandacht aan wordt besteed. Een goede afdichting en de waterdichte ARDEX-GK voeg.

Flagstones voor in de tuin

Een Flagstone is in deze tijd eigenlijk een perfect materiaal. Je kunt deze gebroken Natuurstenen speels plaatsen, dus juist in een wat natuurlijke en grillige tuin. Denk daarbij aan een bostuin maar natuurlijk kan het ook in een voor- of achtertuin. Deze Natuurstenen kunnen – door ze los neer te leggen – ook duurzaam gebruikt worden. Immers als je deze Flagstones niet in het cement plaatst maar los, dan loopt de regen ook weer makkelijk weg via de grond. De toepassingen van Flagstones zijn overigens enorm. Van een Flagstone wandbekleding tot een Flagstone paadje. Flagstones plaats je bijvoorbeeld in het cement (onkruidarm) maar ook het stapelen van Flagstone-muren behoort tot de mogelijkheid.

Voor- of achtertuin met Flagstones?

Het creëren van een eenheid ligt in het feit om de Flagstones qua hoogte mooi uit te lijn en ervoor te zorgen dat de Flagstone-puzzel mooi gemaakt wordt. Dit betekent dat de Flagstones onderling mooi aansluiten zonder al te veel voeg te maken. Hoe constanter de voeglijn hoe mooier en moderner het patroon eruit zien. Visualiseer dus eerst een plaatje van een Flagstone-voortuin of Flagstone-achtertuin qua patroon van leggen. Bespreek deze wens vervolgens met de ambachtelijke zetter. Hieronder een voorbeeld van een Achtertuin met Flagstones. Dit betreft een ander project waarbij de eigenaar zelf de Flagstones heeft geplaatst.

    -Gevonden in categorie: Geel en FlagstonesWis filters
  • Flagstones kwartsiet 192
  • Brasil Yellow - achtertuin - gele flagstones 74
  • Flagstone mediterraan terras - zonnig, ontwerp De Tuinen van Renee Koen 39

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.