Flagstones XXL Blue Plakes in combinatie met Geopietra Steenstrips Londa kleur MT.

Grootformaat Flagstones:

  • Flagstones in het groot noemen wij Flagstones XXL
  • Dit zijn zeer grote scherven van puur Natuursteen
  • Terrassen en muren met XXL Flagstones geeft minder voegen
  • Een Flagstone-terras met grote scherven is exclusief.

Flagstones XXL

Lees meer

XXL Flagstones en Steenstrips

Geopietra Steenstrips vinden wij terug op de schoorsteen en op de gevel. Maar ook op de wanden van de verdiepte tuinen. De Architect is Willemsenu, een architectenbureau uit Eindhoven. De Flagstones XXL bevinden zich op de begane grond in de hal en in de keuken. De Interieurarchitect, Studio AH Helmond maakte dit ontwerp. Een logische stap om dit grootformaat Flagstones ook naar buiten door te trekken. Daarmee komen de binnen- en buitenruimte in elkaars verlengde. De terrassen rond het huis en het zwembad hebben dezelfde Flagstones. Maar ook de trappen zijn ermet bekleed. Deze villa straalt een bescheiden omvang uit. Echter onder met een groot souterrain. De totale inhoud bedraagt hierdoor maar liefst 2400 m3.

Grote Flagstones

De tuin is 6.500 m2 groot en bestaat uit verschillende tuindelen. De grote Flagstones (XXL) en de Steenstrips zorgen voor de basis. Aangevuld met fraaie combinaties van bomen, leibomen, heesters. De vaste planten maken van het geheel een fantastische ambiance. Grenzend aan de woning en in de verdiepte tuin bevinden zich de terrassen met Flagstones. Daarnaast zien we het zwembad en de wellness. Vervolgens komen wij in verlengde van de keuken de siertuin tegen met diverse vaste planten. Mooie borders in verschillende kleurschakeringen. Iets van de woning af een paddenpoel en een fruitboomgaard. En natuurlijk ook een royaal gazon met perken van botanische rozen en inheemse hagen en heesters. Mooie heide in combinatie met grassen. Refererend aan de nabij gelegen Strabrechtse Heide.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Ontwerpen met Flagstones

Ellen Vriend van ARTIMPRESA ontwerpt tuinen met stijl. Dat wil zeggen: tuinen die het verschil maken. Ellen laat zich in haar werk bovenal leiden door de wensen en leefstijl van de bewoners. Tegelijkertijd houdt zij rekening met de architectuur en de omgeving van de woning. Zodat alles tot in de puntjes klopt. Haar doel is dat de bewoners zich niet alleen thuis voelen in hun woning, maar ook in hun tuin. Ellen beperkt zich niet tot een aantal basismaterialen. Juist staat zij open voor noviteiten. Steeds is zij kritisch over het toepassen van materialen. Naar aanleiding van dit project diepte zij de producten van The Flagstone Company en hun toepassingsmogelijkheden verder uit.


“Aanwinst als verharding”


Een bezoek samen met The Flagstone Company aan het bedrijf Geopietra in Italië volgde. Zij is inmiddels volledig overtuigd van de kwaliteit. Alsook het unieke karakter van deze materialen. De Flagstones Blue Plakes zorgen daarnaast voor een speelse en meer nonchalante uitstraling. Omdat de oppervlakten van de diverse terrassen groot is, gaat daar rust vanuit. Het grillige patroon van de Flagstones zorgt voor een speelse uitstraling.Dit in tegenstelling tot de strakke geometrische tegels.”

Foto album

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.