Haard

Haard

Lees meer

Flagstones bij de vuurplaats

Het is een groot succes. Daarom is aansluitend ook de buitenkant van de schoorsteen meegenomen en het moderne toegangspand van de villa. Zeer mooi is daarbij het contrast met het betonnen looppad. Omdat de witte stenen in de vuurplaats te prominent waren, zijn daar de restanten van onze Blue Plakes Flagstones terecht gekomen. Dat past veel beter. Is het klaar? Nee dat zeker nog niet. De Flagstones voor de barbecue in de nieuwe zitkuil en bij de langwerpige vijver zijn al bedacht. Wordt vervolgd.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones vastzetten

De klus van het plaatsen heeft Kirsten samen met de tegelzetter geklaard. Het duurde maar liefst drie dagen! Samen hebben zij met de nodige precisie gewerkt. Kirsten had een proefmonster meegenomen. Als aandenken bracht zij dit als eerste aan. Precies midden op de muur. Vervolgens koos zij het mooiste stuk Steen. Dit werd daarna prominent op de muur geplaatst. Natuurlijk met wat hulpmiddelen. Zoals kleine spijkertjes die de Steen op zijn plaats hielden.


Flagstones goed uitwassen


Vervolgens is er om deze Steen heen gewerkt. Kirsten lette hierbij op een mooi patroon en minimale voegen. Zelfs het uitwassen van het voegwerk had haar aandacht. Zij had de taak dit te verzorgen. En dat kun je zien. Er is namelijk geen sprake van een cement waas. Leuk is dat Kirsten ook bevriend is met Architect Marco van Veldhuizen. Marco vermelden wij al eerder in ons Flagstone Magazine. Kirsten gaat binnenkort weer aan de slag. Maar dan met de plint van het huis, de veranda en schoorsteen buiten!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.