Geopietra Muurafdekker

Afdekkers:

  • In vele kleuren leverbaar van grijs tot zandbeige
  • Meerdere lengtes en dieptes, zelfs kolomafdekkers!
  • Waterkering is onder de afdekker aanwezig
  • Zware kwaliteit en direct leverbaar

Muurafdekkers

Lees meer

Afdekkers voor muren en zwembaden

Geopietra

Geocovers van Geopietra zijn in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze afdekkers hebben een lengte van 1 meter lang en zijn altijd ongeveer 6,5 cm dik. De Geocovers hebben een bekapte uitstraling aan de zijkanten. Geopietra afdekkers zijn ontwikkeld voor Steenstrips, maar natuurlijk passen we deze afdekkers ook vanzelfsprekend toe bij pure Natuurstenen. Het gaat hier om een gereconstrueerde muurafdekker welke in in 6 lengtes beschikbaar is. Geocover is gemaakt uit verpulverd natuursteen en kent een harde structuur. Daarnaast hebben al deze muurafdekkers een waterkering aan de zijkant van de onderkant. Hiermee wordt voorkomen dat er vocht langs de stenen komt tijdens regenbuien. In de muurafdekkers treft u roestkleurige nuances aan. Op deze manier is deze muurafdekker niet van echt te onderscheiden.

Muurafdekkers

    -Gevonden in categorie: AfdekkersWis filters
  • Geopietra Muurafdekker 21
  • Brasil Yellow Flagstones zwembad 4

Afdekkers voor muren van Natuursteen

Wanneer heb je nu eigenlijk een muurafdekker nodig? In de bouw is dit vrij eenvoudig te bepalen. Alles wat je maakt, daar dient bij het “einde” ook een afwerking te komen. Dit zorgt er namelijk voor dat het bouwwerk een chique en luxe aanzien krijgt. Juist dit zijn dus de details die het bouwwerk compleet maken. Stel bijvoorbeeld eens voor dat deze tuinmuur geen eindafwerking in de vorm van een muurafdekker had gekregen. Dan staat de houten wand rechtop en is het hout overigens ook nog eens extra kwetsbaar voor invloeden van buitenaf.

Zorg voor overstek bij muren

Bij een muurafdekker is het gebruikelijk dat deze ruim oversteekt. Natuurlijk niet te veel maar zeker ook niet te weinig. Het dient met de ondergrond in een juiste balans zijn. In ieder geval is de regel dat de afdekker altijd een aantal centimeters oversteekt. Dat is voornamelijk belangrijk voor de bescherming van de muur maar zeker ook voor de waterkering die dan optimaal gebruikt wordt. De waterkering aan de onderkant dient vrijgehouden te worden. Overigens zijn deze muurafdekkers niet alleen voor Natuurstenen muren, maar dus ook voor hardhouten muren of bakstenen muren geschikt.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Zwembadranden Brasil Yellow natuursteen

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.