Strandtuin

Strandtuin

Lees meer

De Fundering van de Flagstones:

Afgegraven (de dikte van de Kavala Flagstone: 3cm, de dikte van het stortmateriaal 10cm en de dikte stopzandlaag 10cm. Vervolgens is het stopzand gestort, ingewaterd en afgetrild met zo’n gemotoriseerde triller van de bouwmarkt. Wij hebben daarna Folie op de grond gelegd met afstandhouders. Daarna zijn stalen matten op maat geslepen met de slijptol en is er een beschoeiing gemaakt van heel dun triplex zodat we een vloeiende vorm kregen in de zijkant. En tot slot zijn wij 1 dag bezig geweest met 3 man voor het aanmaken van de vloer. Daar ging maar liefst 20 zakken cement met 2 kub zakken zand, water en vezels vermengd in; wij hebbe dit met een kruiwagen over planken de tuin in gereden. Eén van ons mengde, één reed het materiaal uit met de kruiwagen en één van ons streek het af zodat de ondergrond glad werd en afwaterde. En hierna het moeilijkste: ruim een maand wachten en soms licht bevochtigen”.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

De Flagstones verwerken:

“Wat enigszins tegen viel, was de tijd die ik erover gedaan heb om de steen te leggen +/- 3 dagen (ik had op 1 gerekend) en daarna vooral het voegen +/- 7 dagen (ik had op 2 gerekend).  Die 7 dagen waren niet continu want soms was de temperatuur ‘s middags te hoog en moesten we stoppen en je kon ook maar kleine hoeveelheden tegelijk verwerken. Het aller moeilijkst vond ik het schoonmaken van de steen. Ik wilde graag de scherpe omranding van de steen kunnen zien en niet een afgeronde rand. Daarom was ik heel lang bezig om deze scherpe randen zichtbaar te maken. Wat enorm goed gelukt is, is het verdelen van de steen zodat het altijd een onregelmatig geheel is (niet te veel stenen van dezelfde maat bij elkaar). De tuin is een strandtuin geworden, mijn vriendin en ik hebben geen van beide groene vingers. De nieuwe tuin moest onderhoudsvrij worden, maar we wilden wel planten. Uiteindelijk hebben we zand van het naastgelegen klim duin en zee gehaald. En als border basalt blokken”.

Bedankt voor jullie adviezen!

“Al met al zeer de moeite waard, bedankt voor jullie adviezen. Producten leveren kunnen veel bedrijven, maar mensen goed te woord staan en daar moeite voor doen – ook als er lastig te beantwoorden vragen tussen zitten -, gebeurt lang niet overal en dat hebben jullie zeker gedaan, nogmaals bedankt daarvoor. Mariska en ik zijn heel blij en heel trots op het werk dat we verricht hebben. Wij zijn echte strandmensen en krijgen heel veel positieve reacties op wat wij nu gecreëerd hebben. We hebben er ook al heel veel van kunnen genieten. Groetjes mede namens Mariska en Lara, Jurjen”.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.