Binnenvloer

Binnenvloer

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Sfeerverlichting Natuurstenen Muren

“Toen wij aan de Steenstrips voor de wand uitpakten, schrokken wij behoorlijk. Het formaat bleek namelijk groter dan verwacht. Maar juist achteraf gezien, geeft dit een zeer exclusief effect. Daarnaast hadden wij natuurlijk ook een keuze om de Stenen zelf klein te maken. Al met al zijn wij er nu meer dan blij mee. Wij zijn trots met onze eigen geplaatste muur en vloer. Vooraf dachten wij al na over de sfeerverlichting.


Dankzij enkele spots is het strijklicht optimaal


Daardoor wordt het sfeervol. Zeker als het buiten net schemerig wordt. Hierdoor komt de gelaagdheid van de stenen optimaal naar voren. Dat is echt heel mooi. In het zelfgemaakte ontwerp kozen een lichte voeg voor de wand. Inmiddels ontvangen veel leuke reacties. Dat stimuleert wel. Eigenlijk ben je dan trots. Onderdelen van oud Indonesische vissersschepen komen terug in het meubilair. Volgend jaar starten zij met het terras en de wand die naar buiten doorloopt. Daarvoor gebruiken zij opnieuw de Flagstones Brasil Yellow en dezelfde Steenstrips.

Brasil Yellow Flagstone

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.