De Beachtuin!

De Beachtuin!

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Ontwerpen van de tuin

Rudi en Petra wonen naar volle tevreden in Twente. Zij  misten echter de sfeer van het water. Petra komt van origine uit Amsterdam. Rudi daarentegen uit Friesland. Qua tuinontwerp wisten ze danook snel het toe te passen thema! Rudi en Petra hebben geen achterom. Dus is er een kraan van maar liefst 30 meter aan te pas gekomen. Zo tilden ze alle materialen voor de tuin over het huis. Rudi en Petra bestelden bewust extra stenen. Het waterornament is door een handige kennis zelf gemaakt. En ook is er nagedacht over de beplanting. Zo is er een mooie Toscaanse Jasmijn met witte bloemen. Maar ook een oleander en een palmboom. De diverse grassoorten geven een speciaal effect. De reacties van bezoekers is geweldig. Zeker als ’s avonds de speciale sfeerverlichting aan staat. Mensen zijn totaal verrast wat een ander effect en woongenot de tuin nu biedt!

Mediterrane Natuurstenen

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.