deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Spaanse Tuin

Lees meer

Blue Plakes Flagstones

Beide waren direct overtuigd van de Blue Plakes. De probleemstelling van deze tuin is echter aanzienlijk geweest. Een zeer lastige opdracht. Voordelen van de tuin zijn de mooie achterwanden. Nadelig is ten eerste dat er een achterom ontbreekt. En ten tweede zit er een grote ophoging in de tuin. Het gaat daarnaast om een achtertuin met een beperkt aantal vierkante meters. Als klap op de vuurpijl, betreft het ook nog eens een driehoek. Maar natuurlijk zijn er altijd mogelijkheden. Zeker als het gaat om bestrating. De zetter heeft een mooie oplossing bedacht. Daarmee is het nu een zeer innovatieve tuin met gestapelde Flagstones. Als eerste werd de hoogte bepaald. Dit resulteert mede in een boventerras. Zo geniet je optimaal van de zon. Deze Noord-Oost tuin ligt op de Grebbeberg. Al met al is het hier sneller warm. Een verdeling tussen schaduw en zon is dan best prettig.
Flagstone Assortiment

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones en Geopietra Steenstrips

Jeroen en Kyra maken veel gebruik van de tuin. Zij hebben zelfs een speciale koelkast voor de wijn! Meerdere avonden brengen ze met vrienden door. Vooral met een gezellig glaasje Spaanse Cava (champagne). The Flagstone Company vond Kyra via Google. Deze Natuursteen was het! In de showroom volgde advies over de vele mogelijkheden. Alle kleuren zijn nauwkeurig afgewogen. Bij de mediterrane tuin is het alleen niet gebleven.


Steenstrips in de keuken


Het sfeertje beviel zo goed. Jeroen trok daarom de stoute schoenen aan. De Geopietra Steenstrips plaatste hij zelf in de keuken. Met als keuze: de Blumone MT; een soort aardetint. Blumone is daarentegen een langwerpige Steenstrip. Deze moet aangebracht worden op een reeds bestaande ondergrond. Op het moment van plaatsen, was het best zwaar werk. Maar achteraf gezien, is Jeroen ongelooflijk blij. Achter het gedeelte van het gasfornuis worden de Strips geïmpregneerd. Hiermee voorkom je opname van vuil. Mogelijk volgt er daarna nog een wand met Steenstrips in de achterkamer. Dit komt in plaats van het behang met steen motief. Al met al is er in dit huis volop enthousiasme.

Mediterrane sfeer

Voor de mediterrane stijl heeft Kyra specifieke planten gekozen. Zoals de palm, de vijgenboom, de oleander en de rozemarijn. Maar ook de lavendel, citroenboom en cactus. Het is een kleurrijk geheel geworden. Tezamen met de twee prominente dak platanen, de vlinderstruik, de jasmijn, kamperfoelie en lelies. In de tuin zien je dan ook veel bijen. De geuren van planten komen voorbij als je door de tuin wandelt. Bij warm weer hangt Kyra de hangmat onder de platanen. Want dit heeft een dubbel doel. Heerlijk relaxen en genieten van de schaduw die de bladeren teweeg brengen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.