• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Zwembad

Lees meer

Flagstones bij het Zwembad

Natuurlijke Verharding

Flagstones Brasil Rosso. Een warme tint Natuursteen met hoge antislip geschikt voor zwembaden. Deze zwembadtegel is in dit verhaal al een aantal jaren geleden gelegd. De eigenaresse Lot is er nog steeds content mee. Vrienden inspireerde haar en haar man. Een bezoek aan The Flagstone Company overtuigde hen.

Lot haar man is architect. En dus werd het Flagstone-verhaal echt een project. Een uitdaging om de zwembadtegels met een natuurlijke antislip zo mooi mogelijk geplaatst te krijgen. Het zelfstandige zetbedrijf Het Flagstonehuis realiseerde het project. Het is een schitterend terras rondom het zwembad.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Zwembadtegel met antislip

“Op een heerlijke zomermiddag waaien wij aan bij Lot. Zetter Dragan informeerde mij al. Het is een bijzondere plek. Een nostalgische particuliere villa met een grote bosvijver. Aan de woning is een mooie overdekte veranda gemaakt. En vanuit daar is er een fabelachtig overzicht over de tuin. Rechts bevindt zich het mooie zwembad. Lot vertelt dat ze hier dagelijks gebruik van maken.  Natuurlijk loop ik in de rondte. Tijdens mijn werk kom ik op de meest zeldzame plekken. De poes volgt mij gestaag tijdens het schieten van de foto’s”.

Breukstenen

“Ik hoop dat ik hiermee mensen inspireer. Flagstones zijn ongekend. Iedereen past ze steeds weer in andere kleuren en omstandigheden toe. Het is dat ik mijn bikini niet bij me heb anders nam ik zeker een duik! Flagstones hebben door hun gelaagdheid een zeer hoog antislip gehalte. Daardoor ziet u Flagstones vooral veel in het buitenland rondom zwembaden terug. Naast een bijzondere en mooie uitstraling, is het dus een zeer goede kwalitatieve keuze”.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.