Flagstones rondom het zwembad.

Zwembad

Lees meer

Bestrating rond zwembad

Natuurlijke Flagstones

De Flagstones Brasil Rosso zijn als natuurlijke bestrating rond dit zwembad gelegd. Het gaat hierbij om een warme tint gebroken Natuurstenen met hoge antislip. Mede hierdoor zijn deze mediterrane Flagstones uitermate geschikt voor zwembaden. Deze zwembadtegel is inmiddels al een aantal jaar geleden als bestrating gelegd. En wij zijn blij te horen dat eigenaresse Lot nog steeds blij is met onze mooie Flagstones.

Lot en haar man zijn destijds geïnspireerd door vrienden. Daarop besloten zij een bezoek te brengen aan The Flagstone Company. Het bezichtigen van alle Natuursteen producten gaf voor hen de doorslag. Namelijk de keuze van een natuurlijke bestrating rond het zwembad. Ondertussen genieten Lot en haar man al een aantal jaar van deze afwisselende verharding. Het oog valt daarbij direct op de zachte tinten van het prachtige natuurstenen terras bij het zwembad.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Antislip bestrating rond het zwembad

Op een heerlijke zomermiddag waaien wij aan bij Lot. Het zelfstandige zetbedrijf, informeerde ons er al over. Het is namelijk een bijzondere plek met veel ruimte. Deze nostalgische particuliere villa heeft daarnaast een grote bosvijver. Bovendien is er aan de boerderij een mooie overdekte veranda gemaakt. En vanuit daar is er een fabelachtig overzicht over de romantische tuin. Rechts van de veranda bevindt zich het mooie zwembad met Flagstone-bestrating. Lot vertelt dat zij van het buitenzwembad – als familie – dagelijks gebruik van maken. Belangrijk bij de keuze van deze zwembadtegels is voor hen het natuurlijke karakter geweest. Daarnaast kunnen wij ook echt spreken van een optimale antislip bestrating rond het zwembad.

Schitterend terras rondom zwembad

De man van Lot is architect. Hij heeft de tuin – dankzij deze kennis – dus geheel naar eigen ontwerp kunnen realiseren. Hiermee werd ook het Flagstone-verhaal een project. Het is een uitdaging om de Flagstones als bestrating rond het zwembad zo strak mogelijk te plaatsen. De gebroken natuurstenen zijn inmiddels dan ook prachtig gelegd. Er is gekozen voor de Flagstone Brasil Rosso. Dat wil zeggen: een oranje/paarsachtige Flagstone. Daarbij is er gekozen voor een grijze voegkleur. Het is een schitterend terras geworden rondom het zwembad.

Brasil Rosso Flagstones

Natuurlijke verharding

Door de grote bosvijver en de groene tuin wordt het natuurlijke aspect van deze plek in het bos benadrukt. Daarbij komt het landelijke exterieur van de boerderij. De unieke bestrating van de gebroken Natuurstenen rondom deze wellness plek buiten is daarbij een onmisbaar detail. De zachte tinten natuurstenen zorgen er voor dat het zwembad mooi in de groene natuur opgaat.

Praktische bestrating rond zwembad

“Ik hoop dat ik hiermee mensen inspireer. Flagstones zijn interessante Natuurstenen. Iedereen past ze steeds weer in andere kleuren en andere omstandigheden toe. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden en is geen enkel project hetzelfde. Zelf ben ik persoonlijk als eigenaar langs gegaan bij dit project. En het is dat ik mijn bikini niet bij me heb anders nam ik zeker een duik in dit unieke buitenbad!

Blote voeten

Deze gebroken Natuursteen is overigens ook aangenaam om met blote voeten overheen te lopen. Daarbij doelen wij op de vlakke structuur van de bestrating rond het zwembad. Dankzij al deze aspecten komen wij het product Flagstone ook veel tegen in het buitenland rondom zwembaden tegen. En ten slotte ook bij vakantiecentra zoals Center Parcs. Naast een bijzondere en mooie uitstraling, is het dus ook een goede kwalitatieve en praktische keuze.”

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.