Gestapelde Rotsblokken

Natuurstenen Muren:

  • De inspiratiebron is vaak het buitenland
  • Rotsen, keien en leistenen in pure vorm
  • Rechtstreekse import
  • Het vermetselen is ambachtelijk en intensief.

Natuurstenen-muren

Lees meer

Assortiment Natuurstenen voor Muren

Exclusieve Metselstenen van Natuursteen

Op deze pagina vindt u ons assortiment met Natuurstenen voor muren en gevels terug. Inspiratie voor Natuursteen doen veel relaties op in het buitenland. Ons assortiment met Natuurstenen is daarop ook aangepast. Wij importeren de Natuursteen uit de hele wereld.

Ons assortiment Leisteen en Kwartsiet kent verschillende kleuren. Daarnaast zijn er veel verschillende vormen Natuurstenen te vinden. Van rotsblokken tot keien. Van breukstenen tot leistenen. In ons huidige assortiment zijn pure brokken Natuurstenen te vinden welke wij rechtstreeks vanaf de groeve importeren.

Bekijk hier onze Natuurstenen-muren!

    -Gevonden in categorie: Natuurstenen-murenWis filters
  • Stapelblokken als scheidingsmuur 7
  • Stapelblokken geel in een houten krat 11
  • Grove, natuurstenen muur van Musselkalk 23
  • Breukstenen op de trap en muren 16

Natuurstenen

Natuursteen is een natuurlijk, duurzaam en slijtvast product waarmee u uw gevel, buitenruimte en tuin mee kunt aankleden. Want met Natuursteen kunt u zowel moderne als landelijke projecten een tijdloze uitstraling, vorm geven. Puur Natuursteen heeft een stijlvol en luxe uiterlijk dat veel relaties aanspreekt. Tegenwoordig zien wij steeds meer Natuursteen terug in de architectuur. Daarnaast zijn de stijlvolle Natuurstenen voor veel toepassingen geschikt. Denkt u bijvoorbeeld aan borders, tuinafscheidingen en vijverranden.

Wand- en gevelafwerking met Natuurstenen

Maar zeker ook wand- Gevelbekleding met natuursteen is populair. Veelal gecombineerd met een afwerking van hout of stuc. Ook bij utiliteit en landschapsarchitectuur komen wij Natuurstenen steeds meer tegen. Waterlandschap en wegenbouw laten zich overigens ook steeds vaker inspireren op dit vlak. Denk bijvoorbeeld aan een damwand. Zo kregen wij onlangs de opdracht van Bam voor Natuurstenen-muren bij Station Driebergen in Zeist en is de brug in Deventer bekleed met Rocks.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.