Siergrind

Siergrind:

  • Sierlijk en Natuurlijk
  • Het materiaal is makkelijk als vulmateriaal
  • Direct een opgeruimde indruk
  • Handig in makkelijke zakken verkrijgbaar van 20 kilo
  • In meerdere maten
  • Makkelijk tussen de Stapstenen van The Flagstone Company

Siergrind

Lees meer

Siergrind

Sierlijke Pebbles

Kiezenstenen, siergrind of ook wel Pebbles genoemd zijn een eindproduct als het gaat om Natuursteen. Veel kiezels zijn gewoon in de natuur terug te vinden. Denk maar eens aan een mooi strand aan de kust in Zuid-Europa en aan de vele kiezelstranden. Dit betekent dat dit materiaal net als zand in de natuur op de grond te vinden is.

Maar het grind dat niet helemaal rond is, maakt een andere reis af. Veelal tijdens het delven van Natuursteen komen ook kleinere stukken Natuursteen vrij. De bergen waar de groeves zijn, worden nadat ze niet meer gebruik worden, weer vol gestort met zand. Daarna worden er bomen geplant. Van de restanten Natuursteen worden weer grind gemaakt. Zo blijft er eigenlijk geen restmateriaal over. Daar waar het grind in de zee automatisch wordt getrommeld en gezandstraald, kan dit proces bij de productie natuurlijk worden nagebootst. Dit levert de mooiste stenen op. The Flagstone Company is dan ook trots een nieuw product in haar assortiment te introduceren. En dat is de Athoz Pebble!

    -Gevonden in categorie: SiergrindWis filters
  • 4

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.