backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Contact Terug

The Flagstone Company BV

Specialist in Puur Natuursteen, Tel. +31 578 560048


Showroom: 5 dagen per week geopend: Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur
Ophalen materialen: dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Zaterdag vóór 11.00 uur!
The Flagstone Company BV, Aalbosweg 16 in VAASSEN, 8171 MA  Apeldoorn.
Tel. +31 578 560048
Wij zijn gesloten op zondag en maandag. Alsook op feestdagen.
 

Bel ons of kom langs! Natuurstenen "moet" je zien en voelen!
 

Peter Eekhof - The Flagstone Company Hellen Eekhof - The Flagstone Company Dennis van Bussel - The Flagstone Company Deciréé van Limburg, Medewerker Backoffice en SupportRik de Beer, Medewerker Logistiek, The Flagstone Company Mandy, The Flagstone Company Mandy, The Flagstone Company Mandy, The Flagstone Company

 

Onze relaties zijn werkelijk verrast:

  • Hartelijk dank voor het magazine! Schitterend blad en mooie producten! Ik heb het niet alleen bekeken maar ook bijna helemaal gelezen. We hebben zeker het plan om in Vaasen te komen kijken.
  • Wat ontving ik weer een prachtig exemplaar van jullie werk, wat een passie! Ik hang zojuist op met de aannemer die Flagstones elders aangekocht had. Waarop ik direct zei, niet meer doen, naar Vaassen rijden! 
  • Vandaag vond ik in de brievenbus jullie Flagstone Magazine. Ik moet zeggen, mijn verbazing is groot. Het exclusieve luxe blad krijgt een plek op de salontafel, zodat we het regelmatig kunnen pakken!
  • Wat een prachtig magazine! Wij zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden. Ik was nog niet op de helft toen ik dacht: dit wil ik allemaal! Bedankt voor de grote inspiratiebron die het magazine levert. Voorlopig sta ik het nog aan niemand af, veel te leuk om in te blijven bladeren! Maar als we onze definitieve keuze hebben gemaakt, zal ik het zeker doorgeven.

Wij zijn er om u vrijblijvend van het beste advies te voorzien. Tijdens een gesprek kunnen wij u verder inspireren. Bel ons zodat wij al uw vragen direct kunnen beantwoorden. The Flagstone Company is gespecialiseerd in Flagstones, Geopietra Steenstrips, Rocks Steenstrips, Natuursteenstrips, Steenpanelen en Natuurstenen Muren. Uniek is onze exclusieve showroom met vele Natuurstenen wanden en voorbeelden, U bent van harte welkom bij The Flagstone Company: wij zijn op werkdagen en op zaterdag geopend. Wilt u er zeker van zijn dat er een adviseur beschikbaar is, belt u dan voor een afspraak.
 

The Flagstone Company - Tel. +31 578 560048

Bezoek de Showroom van The Flagstone Company!

 
"Als project- en verkoopleider kan ik maar één ding zeggen: 'stap in uw auto en kom naar onze showroom'.  Ons unieke bedrijf is ooit uit hobby ontstaan. En nog iedere dag werken wij met heel plezier aan onze producten. Peter Eekhof en Ricardo van Nederpelt hebben het afgelopen jaar gewerkt aan de uitbreiding van onze unieke en bijzondere showroom in Vaassen. Er zijn meer dan honderd Natuurstenen muren gemaakt en ongelooflijk veel proefborden van Rocks en Geopietra Steenstrips, Natuursteenstrips, Steenpanelen, Baksteenstrips en Flagstones. Het is een aanrader om dit persoonlijk te komen bekijken omdat de keuze dan veel makkelijker wordt. Vaak kunnen producten direct worden meegenomen, maar bezorgen is ook mogelijk. U wordt door onze adviseurs met veel plezier geholpen. Vergeet uw tekeningen en foto's van de geschetste situatie niet mee te nemen! Dus tot ziens bij ons in de showroom in Vaassen"!
Dennis van Bussel, The Flagstone Company, Tel. +31 578 560048

Klik op een afbeelding voor een vergroting

 

Direct een showroombezoek aanvragen

  • CAPTCHA Image
     
 

 

 

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten