Mooi Licht en mediterraan terras met terras vloertegels

Vloertegels

  • Naast Flagstones verkopen wij 2 soorten vloertegels
  • Deze tegels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar
  • Wij blijven hiermee in de sfeer van puur Natuursteen

Vloer- en terrastegels

Lees meer

    -Gevonden in categorie: VloertegelsWis filters
  • Het voegen van vloer- en terrastegels 26
  • 10

Vloertegels binnen

Dus feitelijk bieden wij een zandbeige, mediterrane vloertegel aan voor binnen. En daarnaast de Athoz Natuursteen tegel. Deze laatste tegel kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Want Athoz is een kwartsiet gesteente en dus uitermate geschikt voor intensief gebruik. Kwartsiet natuursteen is namelijk heel hard van structuur. Daardoor heeft u langer plezier van de vloertegel of terrastegel. Het mooie van Athoz is dat u deze natuurstenen tegel zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Dus deze Natuursteen kun je mooi van binnen naar buiten doorleggen. En heel belangrijk om te vermelden, is het feit dat vloertegels natuurlijk net zoals wandtegels kunnen worden geplaatst. Zie hier de Athos vloer- of wandtegel!

Natuurstenen tegels

Zoals al eerder gemeld, zijn natuurstenen tegels onverslijtbaar. Daarnaast is een kwartsiet Natuursteen heel hard in zijn soort. En daardoor is een  natuurstenen tegel – zoals bijvoorbeeld de Athoz kwartsiet – hoog belastbaar. Daarnaast kent kwartsiet een natuurlijk gespleten oppervlakte. Deze natuurstenen tegel van kwartsiet kent daardoor – net zoals Flagstones – een hoog antislipgehalte. Dat is heel handig bijvoorbeeld rondom een zwembad. Het is mogelijk of van Athoz ook zwembadranden te laten maken of traptreden op gewenst formaat. Alles dus geheel naar eigen wens samen te stellen.

Natuursteen vloer of terras

Voordat de Natuursteen tegel er zo uit ziet als op het rechterplaatje, gaan er wel wat processen aan vooraf. Het grove materiaal voor de Natuursteen vloer of het terras komt namelijk negen van de tien keer uit een berg of uit de grond als groot natuurstenen blok. Vervolgens worden de Natuurstenen blokken gekloofd, bekapt en aansluitend gezaagd en gekalibreerd. Kalibreren van Natuursteen betekent: de tegels in dikte bewerken. Aansluitend wordt het oppervlakte van deze Natuursteen geborsteld. Hierdoor ontstaan de mooiste vlammen. Het beste kan men de tegels van te voren iets sorteren zodat de vlammen echt mooi tot hun recht komen.

 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.