backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Alta Kwartsiet Flagstones Terug

Alta Kwartsiet Flagstones

Voeg toe aan wishlist Noorse Flagstones Alta.
Alta Kwartsiet Flagstones rondom zwembad.Flagstones klieven.Alta Kwartsiet Flagstones - zwembadvloer antislip.Onderhoudsvrije en antislip Natuurstenen tegels.Flagstones in de tuin. Tuinaanleg met Flagstones: P&P Groenprojecten.Wellness en Flagstones Alta Kwartsiet.
Flagstones in de saunaruimtes.Flagstones in de ontspanningsruimte.Noorse Flagstones Alta Kwartsiet.Sfeervolle trap met Alta Kwartsiet Flagstones.Alta Kwartsiet Flagstones.Alta Kwartsiet Flagstones - badkamer vloer en wand.
Flagstone terras en tuintegels.Alta Kwartsiet terras flagstonesAlta Kwartsiet Flagstones 3-4 cm. Zeer mooi voor toepassing in vijver en waterval.Alta Kwartsiet Flagstones, toegepast in keuken en op het terras.Flagstone zetwerk Alta Kwartsiet Roofing.Alta Kwartsiet Flagstones, extra groot formaat, natgeregend - terras.
Alta Kwartsiet Flagstones, lichte voeg net in gewassen.Flagstones utiliteitsgebouw.Flagstones grote oppervlakten.Flagstones Alta Kwartsiet - bezaagd - kleedruimte.
Flagstones in saunaGroeve Alta Kwartsiet Flagstones.
Groeve Alta Kwartsiet Noorwegen.Flagstone pad villa.Flagstone-dillatatie.Flagstones Alta Kwartsiet. Gerealiseerd door: Alex KoppelmanFlagstones Alta Kwartsiet in de badkamer van een woonark.Flagstone binnenvloer.
Grote mooie Flagstones - soort Alta Kwartsiet.Flagstone-dillatatie.Grote mooie Flagstones - soort Alta Kwartsiet.Entree Flagstone-pad met Alta Kwartsiet Flagstones.In de 3e Editie van ons Flagstone Magazine besteden wij aandacht aan de mooie woonark van Marja Poot en Eelco Struik. Deze woonboot is bevloerd met Flagstones Alta Kwartsiet.Flagstone binnenvloer.
Flagstones in de keuken!Flagstones Alta in de keuken.Flagstone-terras Alta Kwartsiet 2-3 cm. Gevoegd met Ardex GK grijs.Alta Kwartsiet Flagstones - terras, gevoegd met Ardex GK grijs.Flagstones tuinpad.Alta Kwartsiet Flagstones
Alta Kwartsiet FlagstonesFlagstones Alta Kwartsiet, verhoging.Flagstones buiten - onderhoudsvrije bestrating.Alta Kwartsiet Flagstones - testrapport.
vanaf € 39.50 per m2 (excl. BTW)

Architecten kiezen vaak voor Alta!

Alta Kwartsiet Flagstones: vooral in de jaren 50 en 60 werd dit fantastische product veel toegepast. Het is een veel gevraagd product door particulieren, maar ook door hoveniers, tuinontwerpers en landschapsarchitecten. Deze Flagstones zijn sterk en van hoogwaardige kwaliteit. De Alta Kwarstiet Flagstones geven een exclusieve uitstraling. In een partij Alta Kwartsiet Flagstones (vanaf 2-3 cm) treft u meestal zeer grote platen aan. Dit is kenmerkend voor dit product. Het patroon wordt hierdoor rustiger; waardoor het zeer geschikt  is voor grote oppervlakten. De Alta Kwartsiet Flagstone is zeer vlak qua structuur. Dankzij het natuurlijk ruwe oppervlakte heeft dit product een hoge antislipwaarde. De kleur van de Flagstones is natuurlijk en vrijwel met van alles te combineren: grijs antraciet kwartsiet met in de verte een lichte groene gloed. De schoonheid en de technische aspecten van dit materiaal zijn terug te vinden in talloze landschapstoepassingen als tuinen, terrassen, zwembaden maar ook als wandbekleding. Er zijn ook extreme grote formaten verkrijgbaar - zie de XXL Flagstones! Een belangrijke reden voor gebruik van dit materiaal in zwembaden is de lage waterabsorptie en de hoge antislipwaarde. Het product is hard van structuur, de oppervlakte zijn gespleten en de zijkanten gekloofd. De pallets wegen gemiddeld 1300-1600 kilo.

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
Producteigenschappen

Producteigenschappen Flagstone uit Noorwegen:

Structuur Vlak, hard en sterk
Geschiktheid Binnen en buiten, terras-vloer-wanden, geschikt bij zwembaden
Kleur Antraciet grijs met in de verte een iets groene glans
Formaat Over het algemeen genomen zeer mooie grote formaten
Soort Kwartsiet, zeer hoogwaardig
Voeg ARDEX GK in diverse kleuren te leveren (hoog belastbaar)
Lijm Voor wandbekleding ARDEX X32
Onderhoud Zeer hoog belastbaar - vraag ons om advies
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
1-2 cm Pallet 30 m2Kleine stukken, 50 kg per m2€ 39,50 per m2
1-2 cm Pallet 20 m2Grote stukken, 50 kg per m2€ 51,25 per m2
2-3 cm Pallet 20 m2Grote stukken, 70 kg per m2€ 43,50 per m2
3 cm Pallet 16-26 m2XXL kg per pallet€ 58,00 per m2
3-4 cm Pallet 15 m2Zeer grote stukken, 80 kg per m2€ 51,25 per m2
Werkbeschrijving Aanverwante producten Meer informatie

Lees meer over Flagstones:

Ons bedrijf is in 2004  ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Flagstone wanden, vloeren en terrassen geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (308 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Flagstones in alle kleuren en soorten kunt bekijken.


Foto's en meer:

« Terug naar het productoverzicht


 

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten