Flagstone wandbekleding Blue Plakes, te verlijmen met ARDEX X32

Flagstones zetten:

  • Buiten traditioneel in het cement
  • Bij vlakke en cement gedragen ondergrond: ARDEX X32
  • Flagstones worden zowel horizontaal als verticaal verwerkt
  • Zelf plaatsen of met hulp van een ambachtelijk zetbedrijf?

Zetwerk

Lees meer

Flagstone Zetwerk

Het plaatsen (verwerken) van Flagstones

De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.

Flagstone projecten

Bij grote projecten kunt u een voeg- en lijmadvies opvragen voor Flagstones. Wij kunnen u zodoende in contact brengen met de Technisch Adviseurs van ARDEX. Vanzelfsprekend is dit voor grote projecten kosteloos. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen: [email protected].

Flagstone zetwerk – projecten keuren

Als aannemer bent u verplicht aan gestelde normen te voldoen (bouwbesluit). Als u een vakman in de hand neemt om Flagstones te verwerken, zorg er voor dat deze is aangesloten bij BOVATIN. U kunt het uiteindelijke project door een erkend bedrijf (bijvoorbeeld SGOT – Stichting Geschillenoplossing Tegelwerken of de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven – ABN) laten keuren. Wij kunnen u op weg helpen met algemene informatie voor een bestek. Daarnaast beschikken wij over een bestand met zelfstandige professionele zetters en bedrijven die kunnen bevloeren. Ook kunnen wij u van adressen voorzien waar u openbare projecten kunt bekijken. Kortom: heeft u geen ervaring met het plaatsen van Flagstones? Wij kunnen op uw verzoek bemiddelen bij het doen geven van adressen van deskundig advies. The Flagstone Company handelt in Natuursteen en heeft zelf geen plaatsers in dienst.

Flagstone keuze en mogelijkheden

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Foto album

Flagstones zelf (of laten) verwerken?

Belangrijk is dat u handig bent. Ziet u tegen het Flagstone-zetwerk op, dan kunt u beter het Flagstone zetwerk uitbesteden aan een professionele Flagstone-plaatser. Wij helpen u – op uw verzoek – graag aan adressen van de beste zetters voor het zetten, plaatsen en verwerken van deze mooie gebroken Natuurstenen. In onze enorme showroom in Vaassen bekijkt u alle Flagstones.

Flagstone project

Voor Flagstones geldt: 50% van de uitstraling van de wand of vloer hangt af van het type Flagstone en de kwaliteit ervan. De overige 50% wordt bepaald door de kwaliteit van het zetwerk. Kort samengevat: dat wil zeggen de professionaliteit van de wijze van zetten van de Flagstones (de ambacht). Maar natuurlijk maakt ook het voegwerk daar een deel van uit. Als laatste is de juiste kleurkeuze van de Flagstone voeg essentieel. Vraag ons dus om advies!

Foto album

Flagstones professioneel zetwerk.

    -Gevonden in categorie: FlagstonesWis filters
  • Flagstones Kavala bij het zwembad 100
  • Flagstones kwartsiet 192
  • Flagstones buiten - onderhoudsvrije bestrating. 74
  • Brasil White - Flagstones. 58
  • Tuinaanleg: René Huiberts 22
  • Flagstone terras en Geopietra wandbekleding. 152
  • Brasil Yellow - achtertuin - gele flagstones 74
  • Blue Mozambique Flagstones - gebroken Natuurstenen met vlammende roestaccenten 56
  • Wandbekleding Bourgogne Gele Flagstones. 15
  • Flagstones buiten op gestabiliseerd zand 66
  • Flagstones in de tuin 57
  • Brasil Green Flagstones in Pallet 9

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.