backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Flagstone Terras Terug

Terras van Flagstones

Natuurlijke, decoratieve en onderhoudsvrije Bestrating!

Wilt u een nieuw terras aanleggen en bent u bezig met een tuinontwerp? Of wilt u juist de achter- of voortuin opknappen, een binnenplaats maken, een onderhoudsvrije en speelse bestrating kiezen of kiest u voor een Griekse Patio of Mediterrane binnentuin? Dan is de Flagstone iets voor u; een ideale onderhoudsvrije en vorstbestendige terrasbestrating. Deze sierbestrating is met zijn verscheidenheid aan vormen helemaal terug in het tuinbeeld en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij terrasoverkappingen en veranda's. Flagstones hebben een mediterraan tintje, zijn elegant en stoer en zorgen voor veel sfeer.  Ze kunnen zowel modern als landelijk worden toegepast. Een Flagstone is een sierlijke steen die feitelijk geen richting kent. Het is een creatief product waar u of de Flagstone-zetter het patroon van bepaalt. U kunt genieten van een geweldige sfeer en creëert totaal iets anders dan gewone bestrating. Flagstones worden traditioneel gebruikt, maar ook bij zeer moderne bouwwerken. De Flagstone kan feitelijk overal worden toegepast. Van wand tot vloer, van gevel tot terras. Kijkt u bij onderstaande foto's hoe u uw terras zou kunnen inrichten. U vindt foto's van diverse Flagstone-terrassen.
 

Direct Flagstones kopen? - bekijk dan ons Assortiment

Klik op een afbeelding voor een vergroting

 

Flagstones zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren

Bekijk ons Assortiment!

 
Was het vroeger zo dat Flagstones enkel in het rood en grijs verkrijgbaar waren. Nu is de keuze met Flagstones ongelooflijk uitgebreid. Witte, gele, oranje Flagstones, maar ook blauwe en zwarte! Flagstones zijn verkrijgbaar in vele formaten en worden vanuit de gehele wereld door ons geïmporteerd. De mogelijkheden van deze bijzondere Natuursteen zijn heel groot. Bijzonder is daarnaast dat u ook een keuze kunt maken in formaten. Nieuw in ons assortiment: de XXL Flagstone. Kom eens langs. In onze showroom hebben wij vele voorbeelden!

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten